Over Marjolein

Hi, ik ben Marjolein. Een echte optimist en nuchtere noorderling met een tikkeltje spirituele kijk op het leven en ondernemerschap.

Ik word er zo blij van om ambitieuze vrouwen te begeleiden bij het waarmaken van hun grootste dromen. En om ze te helpen de beste en meest succesvolle versie van zichzelf te zijn, zodat ze vanuit hier hun bedrijf kunnen laten groeien en hun mooiste dromen gaan waarmaken.

Mijn verhaal
In 2017 begon ik mijn bedrijf als voedingsconsulent en merkte al snel dat met voedingsadvies alleen het plaatje voor mij niet compleet was.

Ik kwam net uit een zware burn-out en een arbeidsconflict met mijn toenmalige werkgever. Met flink duiken in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en mindset ben ik hier (gelukkig!) relatief snel bovenop gekomen. Hierdoor weet ik als geen ander wat persoonlijke ontwikkeling en het werken aan je mindset voor je kan doen, op persoonlijk vlak, maar ook voor de groei en ontwikkeling van je bedrijf.

Ik ging van zwaar (letterlijk en figuurlijk), negatief, weinig zelfvertrouwen en me het liefst willen verstoppen naar iemand die het leven ziet als leuk, licht en reis vol verassingen. Die altijd en overal het positieve van in kan zien, een succesvol en groeiend bedrijf heeft opgezet, die het leuk vindt om naar buiten te treden en zelfverzekerd in het leven en haar bedrijf staat.

Zo is mijn bedrijf met mij mee gegroeid en ontwikkeld. En heeft de naam ‘voedingsconsulent’ plaats gemaakt voor het veel beter passende ‘ondernemerscoach’.  Ik heb het mooiste werk dat ik kan bedenken. Andere coaches, VA’s en dienstverleners helpen om een daverend succes te maken van hun bedrijf!

Nog te veel vrouwen houden zichzelf klein en vinden zichzelf niet belangrijk- of niet goed genoeg.
Door onzekerheid, hun verleden of dat ze verteld is dat ze niet goed genoeg zijn. Weet dat er zoveel meer in jou, je leven en jouw bedrijf zit dan je er nu uit haalt. Je kunt zelf weer de controle nemen. Je hebt altijd en overal een keuze. Door bewust te kiezen voor wat jij wil en wat jou gelukkig maakt kun jij zoveel meer betekenen. Voor jezelf, voor je gezin en de mensen om je heen, voor je klanten en voor de wereld.

Ik wil niets liever dan dat we de olievlek van vrouwen die het beste uit zichzelf halen en die gaan staan voor hoe fantastisch ze zijn zo ver mogelijk verspreiden. We verdienen dit allemaal en het wordt tijd dat we hier voor gaan staan.

Liefs,

Wie is Marjolein? Een paar leuke weetjes!

Ze woont haar hele leven al in Assen.
Maar is gek op reizen en de wereld ontdekken.
Is getrouwd met Rigor.
Deelt haar huis (en de boxspring) ook met kat Izzi.
Marjolein is gek op lekker eten.
En wordt een beetje hangry als ze te weinig eet 😉
Ze kan super lekker koken.
Eet vegetarisch.
Wordt mega blij van persoonlijk- en businesswise groeien.
Overal ter wereld kunnen wonen en werken is haar grote droom.
Vindt het het mooiste dat er is om andere vrouwen te helpen om de beste versie van zichzelf te worden.
Is een chocoholic.
Kan met haar ‘zelf sabotage radar’ in no time tot de kern komen, waardoor ze jou maximaal kan helpen.
Is super gepassioneerd en enthousiast.
Kan mega veel vertellen in weinig tijd (aka: ze praat een beetje snel soms).
Ze is introvert en heeft echt me-time nodig.
Ze houdt niet van regels en doet de dingen graag op haar eigen manier.
Staat spiritueel in het leven, maar met beide benen op de grond.

Bouw jij een kaartenhuis?

Lees het hier!

Waarom zou je doelen stellen?

Lees het hier!

Nog meer artikelen

Vind je hier!