Reviews

Enthousiasme en passie: de eigenschappen die Marjolein wat mij betreft zonder twijfel kenmerken. Ze weet jou in no time AAN te zetten wanneer je met haar in gesprek bent, maar ook wanneer je een van haar video’s bekijkt. De aanstekelijkheid van Marjoleins enthousiasme was voor mij de reden om me een tijdje terug aan te melden voor de Ondernemersacademie.

Hoewel we nog niet zo lang geleden van start zijn gegaan heeft de academie me al een aantal mooie inzichten opgeleverd. De stapsgewijze aanpak waarbij we diep ingaan op het WAAROM achter je bedrijf zet je niet alleen aan het denken over je dromen en doelen, maar spoort ook direct aan tot actie met behulp van de door Marjolein aangereikte tips, tricks en tools. Heel anders dan de wijze waarop je binnen opleidingen vaak geacht wordt je bedrijf onder de loep te nemen door het schrijven van een nogal stoffig ondernemingsplan.

Ander pluspunt is de groepsvorm waarin de academie wordt aangeboden. Het samenzijn met gelijkgestemden biedt je te allen tijde een sparringpartner, hulp of enkel een luisterend oor.

Ik kan de academie daarom elke (toekomstige) ondernemer op het gebied van voeding en leefstijl aanraden.

Ben reuze benieuwd wat de rest van het jaar brengt!

 

– Babs Leenders –
Babs Begeleidt

Via een Facebook groep kwam ik terecht bij Marjolein. Wat ik direct prettig vond, was het gevoel van gelijkheid. Ze gaf mij meteen heel veel waarde en het gevoel dat ik alles kon bereiken. Even later zijn we 1 op 1 aan de slag gegaan en nu ook neem ik deel aan de academie! Elke week geeft ze mij weer een zetje vooruit. Al mijn vragen worden snel en met goede hulpmiddelen beantwoord. Ik heb al zo veel geleerd!
Marjolein is echt een dikke aanrader als je wil starten of net gestart bent en meteen je business in de goede richting wilt brengen! Minder uitpluizen minder en je tijd verdoen met eindeloos zoeken. Nog een hele belangrijke!!!! ze legt je niks op maar stimuleert je in dat waar jij goed in bent. Al met al, Alles wat je kan helpen om een succes te behalen met je bedrijf. xxx

– Nastasia Lejeune –
Gelukkig Gezond & Fit

Toen ik Marjolein ontmoette was ik nog niet zo lang bezig met mijn bedrijf LessVet. Ik had weinig structuur en liep tegen een aantal dingen aan. Vooral het hoe en wat van het ondernemen vond ik erg lastig. Hoe moet ik dingen oplossen, wat zijn slimme keuzes en hoe krijg ik structuur in mijn bedrijf.

Samen zijn we aan de slag gegaan met de ontwikkeling van mijn bedrijf en ik heb inmiddels al behoorlijk wat meer structuur. Daarnaast heb ik mezelf verder ontwikkeld en daarmee ook mijn bedrijf. Ik ben er zeker nog niet, maar ik ben wel al veel meer op weg. Meer klanten, weten wat ik wil en er naartoe werken dat is wat er nu gebeurt.

Ik weet wat mijn big why is waardoor ik ook op mindere momenten beter weet door te zetten. Marjolein is er als je haar nodig hebt en geeft goede en toepasbare tips.

Doordat ik weet waarom ik dit bedrijf wil runnen, weet ik ook wat ik moet gaan doen om het voor elkaar te krijgen. En mijn grootste inzicht is dat ik nu ook weet dat ik het niet helemaal alleen hoef te doen. Ik hoef het wiel niet zelf uit te vinden, maar kan hulp vragen als dat nodig is. Aan Marjolein, of aan de mensen waarmee ik ook in de ondernemersacademie zit.

Ik zou anderen zeker aanraden om met Marjolein te gaan werken. Ze helpt je inzicht te krijgen in het hoe en waarom van je bedrijf en als je vastloopt gaat ze samen met jou kijken hoe je weer op de goede weg kunt komen.

Marjolein, ik ben blij dat ik je ontmoet heb.

– Bianca Vet –
LessVet