ElevateHer

Voor de vrouw die die haar bedrijf, zichzelf en haar leven naar nieuwe hoogten wil tillen.

Je hebt al een bedrijf opgebouwd, je hebt klanten gehad, maar er is iets dat je tegenhoudt om die volgende stap te zetten. Diep van binnen weet je en voel je dat er zoveel meer mogelijk is. Dat je bedrijf kan groeien, dat jij kan groeien, maar er is iets dat je tegenhoudt. Dat iets is zelftwijfel, de angst om te falen, en de constante vraag: “Wat als ik het niet kan?”

 

In ElevateHer gaan we voor een persoonlijke aanpak. Samen gaan we verder dan strategie alleen. We bouwen ook aan de energie en de mindset die je nodig hebt om obstakels te overwinnen en vol zelfvertrouwen te ondernemen.

ElevateHer is jouw weg naar zelfverzekerd ondernemen.

 

Met ElevateHer bied ik je geen standaardprogramma. Nee, we gaan samen een persoonlijke reis maken, aangepast aan jouw behoeften en doelen.

We beginnen met het creëren van een strategie die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten zal tillen. Maar we gaan verder dan dat.

We zullen werken aan het opbouwen van je energie, zodat je niet alleen weet wat je moet doen, maar ook de kracht hebt om het te doen.

De juiste mindset is de sleutel. We zullen die innerlijke criticus naar de achterbank verplaatsen en je laten inzien dat je wel degelijk goed genoeg bent.

En terwijl we samen stappen zetten, zal je merken dat je niet langer in cirkels rondrent in je bedrijf, maar doelbewust vooruitgaat.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over ElevateHer? Aarzel niet om contact met me op te nemen en een gesprek aan te vragen.

 

Laten we samen jouw reis naar zelfverzekerd ondernemen beginnen! 💪🚀

Je voelt de potentie die er in je bedrijf zit, maar toch groeit het niet zoals je wilt, ondanks dat je je best doet en de stappen volgt die je geleerd zijn. Bah, wat frustrerend is dat!

 

Zelf sabotage en (onbewuste) angst weerhouden je er keer op keer van om echt door te pakken op het plan dat je had gemaakt. Keer op keer begin je voor je gevoel opnieuw, omdat het plan dat je had gemaakt weer niet voor resultaat lijkt te zorgen.

 

Je voelt je regelmatig als een kip zonder kop in je bedrijf. Je bent de hele dag druk bezig, maar zonder duidelijkheid over wat je nou precies moet doen om je doelen wel te realiseren. En dat voelt alles behalve vervullend, want je hebt het idee alsmaar rondjes te lopen. En resultaat van je harde werken zie je niet op je bankrekening.

Marjolein Nijstad

Wat je voor je ziet is…

 

Een zelfverzekerde vrouw die barst van de energie en zelfvertrouwen om in actie te komen op een manier die past bij jou. Je ziet een vrouw die haar doelen haalt en die trots is op wat ze heeft bereikt.

Je ziet een bedrijf dat groeit, vol klanten die hun resultaten enthousiast delen.

Voldoende geld op de bank zodat jij de ruimte en mogelijkheid voelt om je leven in te richten op een manier die jij fijn vindt en wat je de mogelijkheden geeft om je dromen waar te maken.

Je voelt dat je een concreet actieplan nodig hebt om je doelen te bereiken.

Maar je wil geen standaard programma of stappenplan volgen en niet doen wat iedereen doet. Je gaat liever voor een persoonlijke aanpak en jij wil de dingen doen op jouw manier.

Je weet ook dat je de juiste mindset nodig hebt om obstakels te overwinnen, zodat je eindelijk stappen zet richting het succes dat je verdient!

Ondernemen voelde tot nu als je heel eerlijk bent als hard werken en ‘ploeteren’ en als het even kan mag het wat jou betreft ook wel met wat minder moeite.

“Mijn leven is compleet veranderd.”

 

In een wereld vol regeltjes en normen voor ‘hoe het hoort’ voelde ik me altijd al een buitenbeentje. Regels volgen en doen wat iemand zei dat ik moest doen, daar was ik als kind al niet zo goed in. En ook in loondienst heeft dat niet altijd goed uitgepakt. Ik werd ondernemer zodat ik het op mijn manier kon doen. Ik had ik een droom, een visie voor mijn bedrijf, maar ik voelde me tegelijkertijd gevangen in mijn eigen gedachten en hoe ik dacht dat het hoorde. Ik had al talloze cursussen en coachingsprogramma’s gevolgd, maar het leek allemaal niet echt te klikken. Kennis verzamelen was blijkbaar niet genoeg, ik had iets nodig dat me in beweging zou brengen en me het vertrouwen zou geven om te slagen.

Op een dag besefte ik dat de sleutel tot succes niet alleen in strategie ligt, maar ook in energie en mindset. Ik begon mijn eigen benadering te ontwikkelen, een benadering die vrouwen zoals jij helpt om die ‘innerlijke criticus’ achter het stuur weg te halen en de wereld te laten zien wat ze waard zijn.

Een weg vol hobbels en kuilen.

Ik begrijp de gevoelens van zelfsabotage, die gedachten van “Wat als ik te weinig kennis heb of ze er achter komen dat ik het helemaal niet kan?” en “wat als niemand op mij zit te wachten?” Ik weet hoe het voelt om jezelf te vergelijken met anderen, altijd denkend dat er iemand is die beter, leuker, slimmer is. Maar ik kan je vertellen dat die gedachten je alleen maar tegenhouden.

ElevateHer is voor de vrouw die:

 

Waarde hecht aan een persoonlijke aanpak.

Er klaar voor is om zichzelf, haar bedrijf en haar leven naar het volgende niveau te tillen.

Bereid is te investeren in zichzelf, in tijd, energie en geld.

Samen gaan we jouw vuur opnieuw aanwakkeren en dat gevoel van trots herontdekken.

Het Is Tijd om te Groeien!

Waar wacht je nog op? Het is tijd om die zelftwijfel achter je te laten en zelfverzekerd te ondernemen. Laten we samen jouw reis beginnen, en ik beloof je dat we samen resultaten zullen behalen.

 

ElevateHer  is een ‘invite only’ programma, dus vraag  hieronder jouw gesprek aan!

 

Dit is waar we in het programma mee aan de slag gaan:

 

Stap 1: Helderheid en Visie

“Clarity is Power”.

We beginnen met het creëren van helderheid:

Over waar je naartoe wil met je bedrijf en je leven in algemene zin.

Over hoe je daar kunt komen

En over wat maakt dat je daar op dit moment nog niet bent.

We starten met een Kick-off die gaat zorgen voor helderheid over waar we de komende 6 maanden aan gaan werken.

 

Stap 2: Realiseren

“Fall in love with the process, and the results will come.”

In stap 2 zetten we de route uit naar het realiseren van je doelen. We kijken naar de strategie en naar de identiteit die hierbij aansluit.

Vervolgens is het tijd voor actie! Je gaan aan de slag met het plan dat we hebben gemaakt. We monitoren de uitvoering en stellen bij waar nodig.

 

Stap 3: Versterken

“The best way to predict your future is to create it.”

Stappen in een nieuwe identiteit en het creëren van duurzame groei in je business vraagt tijd, daarom draait stap 3 om verankeren en versterken. Hierdoor hoef je niet meer terug te vallen in oude patronen en gewoontes.

ElevateHer duurt in totaal 3 maanden. Stap 1 van het programma is een Kick-off die live (in Assen) of online is. Jij bepaalt 😉. Dit wordt aangevuld met onbeperkt coaching, opdrachten, worksheets en calls.

De investering is €2297,- exclusief BTW

Dit zeggen mijn klanten: