Contact

Heb je een vraag, opmerking of wil je samenwerken?

Vragen en reacties
Voor contact en vragen over recepten, producten of voeding kun je reactie achterlaten onder het recept of artikel. Wil je je reactie of vraag liever persoonlijk stellen? Stuur dan een mailtje naar info@marjoleinnijstad.nl.

Reviews
Wil je mij een product toesturen? Dat vind ik superleuk! Als voedingsconsulent ben altijd op zoek naar de nieuwste trends en producten op het gebied van gezondheid, voeding, kookboeken, of andere gerelateerde producten. Mail naar info@marjoleinnijstad.nl voor mijn gegevens.

Ook vind ik het enorm leuk om nieuwe eetculturen en (vega(n)) restaurants te proberen en hiervan verslag uit te brengen op mijn website.
Organiseer jij een persreis of -evenement en wil je daar een mooi en eerlijk verslag van terug zien? Mail dan naar info@marjoleinnijstad.nl voor de mogelijkheden.

Samenwerken?
Mijn lezers zijn ge├»nteresseerd in een gezonde en een energieke lifestyle, gezondheid in brede zin en vooral in lekker eten, Ze lezen graag over wat de nieuwste trends zijn op het gebied van voeding en gezondheid, vega(n) restaurants die ze moeten proberen en evenementen waar ze bij moeten zijn. Dit kan natuurlijk ook voor jou en jouw bedrijf de perfecte doelgroep zijn. Ik sta erg open voor leuke samenwerkingen! Dit kan zijn in de vorm van een artikel, een persreis, review, reclame of misschien heb jij hiervoor andere leuke idee├źn. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@marjoleinnijstad.nl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book!
’10 geheimen voor een gezonder, slanker en fitter lichaam’.