Personal Business Coaching

‘Bij Personal Business Coaching gaat om jouw Personal Business, jouw persoonlijke ontwikkeling, waardoor jij jouw business- of carrière doelen gaat bereiken. Want het niveau van jouw persoonlijke ontwikkeling bepaalt het niveau van jouw succes! Op elk gebied in jouw leven.’

Herken je dit?

Je hebt de afgelopen tijd super hard gewerkt en met resultaat! Je bent toe aan de volgende stap in jouw business of carrière. Qua kennis en ervaring is er geen twijfel mogelijk! Maar je voelt je nog net niet zelfverzekerd genoeg of ‘op hetzelfde niveau’ om de stap ook echt te zetten. Je voelt je ergens nog een starter, terwijl dit jasje al lang niet meer past.

Business wise ben je toe aan de volgende stap, maar personal wise matcht het nog niet helemaal. Je voelt je nog niet de persoon die staat op de plek waar jij naar toe wil.

Met Personal Business Coaching stap jij in de beste versie van jezelf. De versie van jou waarmee jij moeiteloos naar het volgende level in jouw business of carrière stroomt. Je voelt je zelfverzekerd, zit super lekker in je vel en in je kleding en zet in enkele maanden mega grote stappen richting het bereiken van jouw doelen.

Bij Personal Business Coaching gaat om jouw persoonlijke ontwikkeling, waarmee jij jouw business- of carrière doelen gaat bereiken.

Ik geloof er 100% in dat de combinatie voeding, leefstijl en mindset dé gouden combinatie voor succes is voor elke ondernemer of carrièrevrouw. Want door deze drie met elkaar te verbinden werk jij aan jouw personal business en verander jij jouw leven, je gezondheid en jouw business of carrière! Je gaat alles waarvan jij droomt bereiken met veel minder moeite dan jij voor mogelijk had gehouden.

Hoe fantastisch zou het zijn als jij:

jouw business of carrière nog sneller groeit en ontwikkelt
super lekker in je vel zou zitten
stevig en zelfverzekerd met beide benen op de grond staat
je net zo goed en zelfverzekerd voelt als de mensen waar jij nu tegenop kijkt omdat zij al bereikt hebben waar jij naar toe wil
vol zelfvertrouwen alle kleding kunt dragen die jij wil dragen
tot in elke vezel in jouw lichaam voelt dat je een fantastische vrouw bent die perfect is, precies zoals ze is
jezelf het aller beste gunt en geeft
al jouw eetproblemen opgelost zouden zijn
afvalt, terwijl je alles kunt eten wat jij wil
je veel energieker voelt
bijna letterlijk je leven terug krijgt
de controle over jouw lijf en jouw leven terug neemt
merkt dat je daadwerkelijk alles kunt bereiken waarvan jij droomt!

Dit kun jij allemaal realiseren!

En het gaat nog zo veel verder dan je super goed voelen, compleet lekker in je vel zitten en super veel energie krijgen. Je wordt de aller beste versie van jezelf. Hierdoor kun jij meer geld verdienen, ga je leven, werken en ondernemen op JOUW manier, raak je de stress die je voelt kwijt en ga je voelen wat écht bij jou past, op elk gebied in jouw leven.

Dit is echt iets voor jou!

Als jij helemaal klaar bent om de volgende stap te zetten in jouw business of carrière
Jij klaar bent om af te rekenen met alles wat jou nu tegenhoudt om daar te komen waar je wil zijn
Jij wil leren hoe jij de verhalen die jij jezelf vertelt herschrijft
Als jij naast uber praktisch ook open staat voor de spirituele kant van het leven
Als jij wil groeien als mens, maar ook in jouw carrière of business
Als jij niet bang bent om uit je comfortzone te stappen
Als je van feestjes houdt!
Jij wil genieten van de reis, niet alleen van de eindbestemming
Jij de beste versie van jezelf wil zijn.
En als jij grote dromen hebt en jij je nu al kunt voorstellen hoe geweldig jouw leven, jouw lichaam en jou business of carrière gaan zijn wanneer jij deze gerealiseerd hebt.

Voel jij ‘Yes, dit is voor mij!’? Of wil je meer informatie om te bekijken of het iets voor je is? Plan dan een gratis en vrijblijvend gesprek met mij in via de onderstaande knop.

Personal Business Coaching
– Zilver –

In een 1 op 1 traject van 3 maanden plannen we 4 (online) coach calls. Van elke call krijg jij een geluidsopname toegestuurd, zodat jij nog eens terug kunt luisteren wat we hebben besproken. Zo kun jij je tijdens ons gesprek echt op de inhoud richten en hoef je niet alles mee te schrijven.

Aan het begin van elke week stellen we onze doelen voor de komende week en aan het einde van de week vieren we natuurlijk de behaalde successen.

Je krijg jij weekmenu’s plus alle recepten, plus extra recepten en/of variaties, afhankelijk van jouw behoefte.

Als bonus geef ik elke maand een exclusieve masterclass, die alleen gratis bij te wonen is voor deelnemers van de Personal Business Coaching en het VIP programma.

Jouw investering:

€ 397,-
Of 3 termijnen van € 135,-

(Prijzen zijn excl. BTW.)

Personal Business Coaching
– Goud –

In een 1 op 1 traject van 6 maanden plannen we 8 (online) coach calls. Van elke call krijg jij een geluidsopname toegestuurd, zodat jij nog eens terug kunt luisteren wat we hebben besproken. Zo kun jij je tijdens ons gesprek echt op de inhoud richten en hoef je niet alles mee te schrijven.

Aan het begin van elke week stellen we onze doelen voor de komende week en aan het einde van de week vieren we natuurlijk de behaalde successen.

Je krijg jij weekmenu’s plus alle recepten, plus extra recepten en/of variaties, afhankelijk van jouw behoefte.

Als bonus geef ik elke maand een exclusieve masterclass, die alleen gratis bij te wonen is voor deelnemers van de Personal Business Coaching en het VIP programma.

Jouw investering:

€ 697,-
Of 6 termijnen van € 120,-

(Prijzen zijn excl. BTW.)

Personal Business Coaching
– VIP –

In dit 1 op 1 traject van 4 maanden stellen we jouw Personal Business Plan op en werken we aan de realisatie er van.

We starten met een live dag (inclusief drankjes en een heerlijke lunch) waarin jij een duidelijk beeld krijgt van wie jij bent, waar je naar toe wil en wie jij moet zijn om dit te realiseren. Dit maken we heel concreet door de acties te formulieren die jou gaan helpen te komen waar jij naar toe wil.
Aan het einde van deze dag heb jij jouw concrete Personal Business Plan.

Vervolgens plannen we elke week een korte (online) check up call om te bespreken waar je staat en wat jouw acties voor de komende week zijn. Hierdoor blijf jij ‘on track’ en gefocust op jouw doelen.

Na twee maanden maken we de balans op en stellen we jouw Personal Business Plan bij waar nodig. Ook dit doen we in een online coach call.

Na vier maanden, aan het eind van het traject, plannen we nog een live dag (inclusief drankjes en  lunch). Aan het eind van deze dag heb jij een concreet plan van hoe jij verder gaat en hoe jij er voor zorgt dat jij ‘on track’ blijft.

Wil jij dus écht stappen zetten in jouw business of carrière? Wil jij de beste versie van jezelf worden? De versie waarmee jij jouw business of carrière naar het volgende level tilt? Dan is Personal Business Coaching VIP echt iets voor jou!

Als bonus geef ik elke maand een exclusieve masterclass, die alleen gratis bij te wonen is voor deelnemers van de Personal Business Coaching en het VIP programma.

Jouw investering:

€ 1997,- 
Of 4 termijnen van € 515,-

(Prijzen zijn exclusief BTW.)

Dit zeggen anderen:

“Drie maanden geleden was ik 1 van de gelukkigen om deel te nemen aan ‘Run je bedrijf in topvorm’. Ik ben echt blij dat ik deel mocht nemen omdat ik veel beter in mijn vel zit. Dit komt echt door de tips van Marjolein. Elke week planden we een coaching call waar ik alles kon vragen en waar we alles bespraken.
Ik eet veel meer groente en fruit, snap nu waarom ontbijten zo belangrijk is en ben heerlijk een paar kilo’s afgevallen.
Ik kan nu met heel veel energie mijn bedrijf runnen, precies waar ik naar op zoek was! Marjolein, dank je wel :)”

Kelly, 31 jaar

“Marjolein is super motiverend en creatief met recepten! Deelgenomen aan de kookweek en hier veel ideeën op gedaan. Marjolein zoekt alternatieven qua eten i.p.v. het verbieden van eten, super fijn (en lekker)!”

Jessica

“Ik heb ontzettend veel geleerd van Marjolein, niet alleen over eten maar ook heel veel over mindset en eten.
Het traject met Marjolein heeft mij veel rust en duidelijkheid gegeven. Ik kies bewuster en neem veel meer de tijd om na te denken over mijn keuze’s.
Ik raad je aan om eens koffie te drinken met Marjolein, ik ben ervan overtuigd dat zij jou kan helpen op weg naar een goede balans!”

Suzan