Personal Business Coaching

‘Het niveau van jouw persoonlijke ontwikkeling bepaalt het niveau van jouw succes!’

Herken je dit?

Ondanks dat het niet altijd makkelijk was en misschien zonder het ondernemen met de paplepel ingegoten te hebben gekregen heb je het toch maar mooi voor elkaar gebokst om je bedrijf van de grond te krijgen. Hier ben je mega trots op. En terecht! Maar nu verlang je naar meer. Groeien met je bedrijf, meer geld verdienen, meer vrijheid en minder stress. Je grootste dromen waarmaken. Maar daar is een plan voor nodig. En natuurlijk zijn bedrijfsstrategieën belangrijk, maar wat nog belangrijker is en vaak vergeten wordt is jouw personal business, jouw persoonlijke ontwikkeling. Het niveau van jouw persoonlijke ontwikkeling bepaalt namelijk het niveau van jouw succes. Op elk gebied in jouw leven, dus ook in jouw bedrijf.

Natuurlijk kun je hier gewapend met een stapel boeken in je eentje mee aan de slag. Maar vraag jezelf eens af wat dat je tot nu toe heeft opgeleverd? Je staat nog niet waar je écht zou willen staan.

Want je kunt nog zo’n kei in je vak zijn, als jij niet meegroeit met het succes van jouw bedrijf, dan kan jouw bedrijf niet naar het volgende level en blijf je hangen daar waar je nu bent. Zorg dat jouw personal business voorloopt op jouw bedrijf! Jouw bedrijf groeit namelijk altijd met jou mee.
Daarom is de tijd is aangebroken om het serieus aan te pakken en jezelf niet langer klein te houden. Want jij weet allang dat je er klaar voor bent!

Hoe fantastisch zou het zijn als:

jouw business nog sneller groeit en ontwikkelt
jij super lekker in je vel zou zitten
jij jezelf en jouw bedrijf super stevig neer kan zetten
je meer energie had
je vol zelfvertrouwen alle kleding kunt dragen die jij wil dragen
jouw ochtenden stress-vrij zouden zijn
jij meer me-time zou hebben, zonder je hier schuldig over te voelen
je alles uit jezelf en het leven haalt wat er in zit
afvalt, terwijl je alles kunt eten wat jij wil
je jouw grootste dromen waar maakt

Dit is echt iets voor jou!

Als jij helemaal klaar bent om flink te groeien, zowel business wise als persoonlijk
Jij in de startblokken staat om af te rekenen met alles wat jou nu tegenhoudt om jouw dromen waar te maken
Als jij naast uber praktisch ook open staat voor de spirituele kant van het leven
Als jij niet bang bent om uit je comfortzone te stappen
Als je van feestjes houdt! Want successen gaan we vieren 🙂
Jij wil genieten van de reis, niet alleen van de eindbestemming
Jij het beste uit jezelf wil halen
Als jij grote dromen hebt

Voel jij ‘Yes, dit is voor mij!’? Of wil je meer informatie om te bekijken of het iets voor je is? Plan dan een gratis en vrijblijvend gesprek met mij in via de onderstaande knop.

Personal Business Coaching
– VIP –

We starten met een live dag (inclusief drankjes en een heerlijke lunch) waarin jij crystal clear krijgt waar je nu staat, waar je naar toe wil en wie jij moet zijn om dit te realiseren. Dit vertalen we heel concreet door acties te formuleren die er voor gaan zorgen dat jij daar gaat komen waar jij naar toe wil. The sky is the limit!
Aan het einde van deze dag heb jij jouw eigen concrete Personal Business Plan.

Daarna ben ik jouw stok achter de deur! We plannen elke week een korte (online) check up call om te bespreken waar je staat en wat jouw acties voor de komende week zullen zijn. Hierdoor blijf jij ‘on track’ en gefocust op het realiseren van jouw doelen.

Na twee maanden maken we de balans op en stellen we jouw Personal Business Plan bij waar nodig.

Na vier maanden, aan het eind van het traject, plannen we nog een live dag (inclusief drankjes en super lekkere lunch). Aan het eind van deze dag heb jij heel concreet hoe jij verder gaat en hoe jij er voor zorgt dat jij ‘on track’ blijft.

En ook daarna blijf ik jouw stok achter de deur, want twee maanden later hebben we nog een keer coach call waarin we de laatste puntjes op de i zetten en jij al jouw laatste vragen aan mij kunt stellen.

Wil jij flink groeien met jouw business? Meer (vrije) tijd en minder stress? Wil jij de beste versie van jezelf zijn? De versie waarmee jij jouw business naar het volgende level tilt? Super lekker in je vel (en jouw kleding) zitten? En jezelf en jouw bedrijf super sterk neer zetten? Dan is Personal Business Coaching VIP echt iets voor jou!

Jouw investering:

€ 1997,- 
Of 4 termijnen van € 515,-

(Prijzen zijn exclusief BTW.)

Dit zeggen anderen:

“Drie maanden geleden was ik 1 van de gelukkigen om deel te nemen aan ‘Run je bedrijf in topvorm’. Ik ben echt blij dat ik deel mocht nemen omdat ik veel beter in mijn vel zit. Dit komt echt door de tips van Marjolein. Elke week planden we een coaching call waar ik alles kon vragen en waar we alles bespraken.
Ik eet veel meer groente en fruit, snap nu waarom ontbijten zo belangrijk is en ben heerlijk een paar kilo’s afgevallen.
Ik kan nu met heel veel energie mijn bedrijf runnen, precies waar ik naar op zoek was! Marjolein, dank je wel :)”

Kelly, 31 jaar

“Marjolein is super motiverend en creatief met recepten! Deelgenomen aan de kookweek en hier veel ideeën op gedaan. Marjolein zoekt alternatieven qua eten i.p.v. het verbieden van eten, super fijn (en lekker)!”

Jessica

“Ik heb ontzettend veel geleerd van Marjolein, niet alleen over eten maar ook heel veel over mindset en eten.
Het traject met Marjolein heeft mij veel rust en duidelijkheid gegeven. Ik kies bewuster en neem veel meer de tijd om na te denken over mijn keuze’s.
Ik raad je aan om eens koffie te drinken met Marjolein, ik ben ervan overtuigd dat zij jou kan helpen op weg naar een goede balans!”

Suzan