Personal Business Coaching

Herken je dit?

Yes, het is je gelukt! Ondanks dat het niet altijd makkelijk was en misschien zonder het ondernemen met de paplepel ingegoten te hebben gekregen heb je het toch maar mooi voor elkaar gebokst om je bedrijf van de grond te krijgen naast je baan of uitkering. Hier ben je mega trots op. En terecht! Maar nu verlang je naar meer. Volledig voor jezelf werken. Groeien met je bedrijf en meer geld verdienen. Meer vrijheid en minder stress. Je grootste dromen waarmaken. Maar daar is een plan voor nodig. Bedrijfsstrategieën zijn natuurlijk belangrijk, maar misschien nog wel belangrijker, ben jij. Jouw persoonlijke ontwikkeling en het tonen van persoonlijk leiderschap.

Want je kunt nog zo’n kei in je vak zijn, als jij niet meegroeit met het succes van jouw bedrijf, dan kan jouw bedrijf niet naar het volgende level groeien en blijf je hangen waar je nu bent. Zorg dat jij voorloopt op jouw bedrijf! Jouw bedrijf groeit namelijk altijd met jou mee.
Daarom is de tijd is aangebroken om het serieus aan te pakken en jezelf niet langer klein te houden. Want jij weet allang dat je er klaar voor bent!

Hoe fantastisch zou het zijn als:

jouw business nog sneller groeit en ontwikkelt
jij super lekker in je vel zou zitten
jij jezelf en jouw bedrijf super stevig neer kan zetten
je meer energie hebt
jouw ochtenden stress-vrij zouden zijn
jij meer me-time zou hebben, zonder je hier schuldig over te voelen
je alles uit jezelf, jouw bedrijf en jouw leven haalt wat er in zit
je jouw grootste dromen waar maakt

Personal Business Coaching

In dit programma van 3 maanden starten we met een compleet verzorgde live dag waarin jij heel helder krijgt waar je nu staat, wat jouw dromen en doelen zijn en wat jou tot nu toe heeft belemmerd om jouw dromen waar te maken. Vervolgens vertalen we dit allemaal naar praktische en concrete acties die je direct in kunt zetten en er voor gaan zorgen dat jij jouw doelen gaat behalen.

Je gaat niet alleen naar huis met een flinke dosis energie, (zelf)vertrouwen en motivatie, maar het aller belangrijkste is dat je jouw eigen unieke routekaart in handen hebt die stap voor stap is uitgeschreven en leidt tot het realiseren van jouw doelen.

Na de live dag ben ik jouw sparringspartner en stok achter de deur! Om de week bespreken we waar je staat en wat jouw acties voor de komende periode zullen zijn. Hierdoor blijf jij gefocust op het realiseren van jouw doelen en doen van de juiste dingen. En loop je vast, dan ben ik er om je weer op weg te helpen!

Halverwege maken we de balans op en stellen we jouw Personal Business Plan bij waar nodig.

Maar dan laat ik je natuurlijk nog niet zwemmen. Want na 3 maanden nemen we uitgebreid te tijd om alle puntjes op de i te zetten en maken we een plan maken waarmee jij ook echt verder kunt na het programma.

Wil jij flink groeien met jouw bedrijf en hier écht van kunnen leven? Meer (vrije) tijd en minder stress? Wil jij de beste, meest succesvolle versie van jezelf zijn? De versie waarmee jij jouw bedrijf naar het volgende level tilt? Super lekker in je vel zitten? En jezelf en jouw bedrijf super sterk neer zetten? Dan is Personal Business Coaching echt iets voor jou!

Jouw investering:

€ 197,- per maand*

 

* Of € 575,- bij betaling in een keer.
(Prijzen zijn excl. btw)

Dit zeggen anderen:

“Drie maanden geleden was ik 1 van de gelukkigen om deel te nemen aan ‘Run je bedrijf in topvorm’. Ik ben echt blij dat ik deel mocht nemen omdat ik veel beter in mijn vel zit. Dit komt echt door de tips van Marjolein. Elke week planden we een coaching call waar ik alles kon vragen en waar we alles bespraken.
Ik eet veel meer groente en fruit, snap nu waarom ontbijten zo belangrijk is en ben heerlijk een paar kilo’s afgevallen.
Ik kan nu met heel veel energie mijn bedrijf runnen, precies waar ik naar op zoek was! Marjolein, dank je wel :)”

Kelly, 31 jaar

“Marjolein is super motiverend en creatief met recepten! Deelgenomen aan de kookweek en hier veel ideeën op gedaan. Marjolein zoekt alternatieven qua eten i.p.v. het verbieden van eten, super fijn (en lekker)!”

Jessica

“Ik heb ontzettend veel geleerd van Marjolein, niet alleen over eten maar ook heel veel over mindset en eten.
Het traject met Marjolein heeft mij veel rust en duidelijkheid gegeven. Ik kies bewuster en neem veel meer de tijd om na te denken over mijn keuze’s.
Ik raad je aan om eens koffie te drinken met Marjolein, ik ben ervan overtuigd dat zij jou kan helpen op weg naar een goede balans!”

Suzan

‘Ik heb de personal businesscoaching van Marjolein als eerste mogen proberen en het heeft mij zo geholpen! Tijdens ons kennismakingsgesprek vielen er al zoveel kwartjes. Ik bleek mezelf best in de weg te zitten, waardoor mijn bedrijf niet echt goed van de grond kwam. Marjolein heeft mij geleerd om anders naar dingen te kijken en heeft mij praktische tips gegeven waardoor niet alleen mijn omzet omhoog is gegaan, maar ik me ook veel beter en professioneler voel en ik in eens meer tijd lijk te hebben. Het is net of het allemaal wat lichter geworden is. Mijn bedrijf past nu echt bij mij en hoe ik wil leven. En ik kan het personal business plan dat we gemaakt hebben er elke keer opnieuw bij pakken en gebruiken, zodat ik mijn doelen niet uit het oog verlies of wanneer ik nieuwe doelen wil stellen.’

Manja