Coaching

Je doet niets liever dan mensen helpen om zich gezonder, fitter en lekkerder in hun vel te laten voelen…

 

…maar in eens ben je ook ondernemer. Je komt er achter dat dat toch wel even iets anders is dan je had gedacht.

Op de ene of andere manier stroomt het maar niet, terwijl je zo je best doet. Je wil zo graag, maar loopt steeds tegen dezelfde vraag aan: ‘Hoe dan?!’ En soms vraag je je af of het je allemaal wel gaat lukken dat ondernemen en voel je je super onzeker.
Moet je dan maar in loondienst blijven werken of opnieuw een baan zoeken? Dat wil je helemaal niet, je wil van jouw bedrijf een succes maken.

Tijd dat iemand je verder gaat helpen! Want ondernemen hoor leuk, licht en makkelijk te voelen en vooral heel erg leuk te zijn.

Laten we het ondernemersspel weer leuk maken!

Ik heb in jouw schoenen gestaan toen ik in 2016 zelf mijn bedrijf als voedingsconsulent begon.

En ondernemen was helemaal nieuw voor me. Ik kom niet uit een ondernemers gezin en niemand in mijn omgeving had een eigen bedrijf. Ik had niet echt een plan en had eigenlijk geen idee wat ik aan het doen was. Mijn bedrijf kwam dus ook totaal niet van de grond. Met vallen en opstaan ben ik wijs geworden en heb ik geleerd hoe je een bedrijf opbouwt en hoe je dit superleuk en op je eigen manier kan doen. Nu kan ik vanuit mijn hart zeggen dat ondernemen het leukste is dat ik ooit gedaan heb! En elke dag wordt het leuker en leuker.

Je hoeft het wiel niet nog een keer uit te vinden. Leer van wat ik geleerd heb en laat je aansteken door mijn hoge energie en enthousiasme!

Businesscoaching

 

Praktisch en to the point, met een spiritueel randje. Hoge energie, waardoor je vanzelf in actie komt. Als je met mij werkt ga je hier niet aan ontkomen. Maar we doen het allemaal op een manier die bij jou past.

Er zijn verschillende manieren waarop we kunnen samenwerken. Bekijk de mogelijkheden en mocht je een vraag hebben mail dan gerust naar info@marjoleinnijstad.nl.

1 op 1 Online – BASIS

Drie maanden 1 op 1 businesscoaching online via Zoom.

1 op 1 Online – VIP

Naast 3 maanden online businesscoaching ook een compleet verzorgde offline VIP dag. 

Ondernemersacademie

Dit is de eerste en enige ondernemersacademie voor gewichtsconsulenten en leefstijlcoaches. Naast het jaarprogamma is er het Business Basics programma, waarin je een super stevige fundering onder je bedrijf legt.