Dit is wat jou potentiele klant wil weten.

Dit is wat jou potentiele klant wil weten.

10 oktober 2021 door: Marjolein

Hoe ben je gekomen tot het aanbod dat je nu hebt? En tot de tekst die je erover op je website zet?

Meestal zie ik de mooiste teksten voorbij komen over het prorgamma en waarom het systeem waarmee je werkt zo fantastisch is. Maar dat is helemaal niet wat jouw potentiele klant wil weten.

Ze hebben een probleem waar ze vanaf willen. En ze willen weten wat het resultaat is als ze met jou gaan werken.

Zie het zo: Ze hebben een gapende wond waar bloed uit druppelt en dan kom jij met systemen en werkwijzen waarmee je het bloeden zou kunnen stoppen.
Ze willen een pleister of zelfs naald en draad om de wond dicht te maken als dat nodig is. Of je van links naar rechts, van rechtst naar links en met een bepaald merk hechtdraad gaat hechten maakt helemaal geen fluit uit. Als dat bloeden maar stopt!

Loop jouw aanbod en teksten eens bij langs komende week. Is het wat jij wil vertellen of wat jouw potentiele klant wil horen?

Je zal zien dat verkopen en klanten krijgen veel makkelijker wordt als je alles gaat benaderen vanuit jouw potentiele klant.

Vind je dit nou lastig en kun je wel wat hulp gebruiken, dan raad ik je aan om mee te doen met de Kickstart training

PS: Ik vertel het niet zo vaak, maar wist je dat ik elke week 2 plekjes reserveer in mijn agenda om met iemand te sparren en van persoonlijke tips te voorzien. Voor komende weken is er nog maar 1 plekje beschikbaar. Wil jij deze claimen, mail me dan op info@marjoleinnijstad.nl. Vol = Vol 

Laat een reactie achter