Deze passie gun in jou ook!

Deze passie gun ik jou ook

Deze passie gun in jou ook!

19 juli 2021 door: Marjolein

Pieeep… Pieeep…. Pieep… Hij trekt een sprint naar zijn slippers, grijpt zijn sleutels van tafel, smijt de deur met een klap dicht, springt in de auto om vervolgens zo snel mogelijk op de kazerne te komen. Hij weet van tevoren namelijk nooit wat er precies aan de hand is en of er levens op het spel staan. Dus als de pieper gaat is het GAAN!

Dit is wat er gebeurt als in de dienstweek de pieper van mijn man Rigor gaat. Hij zit bij de brandweer en de passie die je bij hem en zijn collega’s ziet is een groot voorbeeld voor iedere ondernemer.

Als je met deze passie (op een iets minder hysterische manier 😉) in je bedrijf staat is niet lukken geen optie. Dan doe je wat je moet doen om de resultaten te behalen die je wil behalen. Lukt het niet, dan zorg je dat je de code kraakt. Dat je er achter komt hoe het wel werkt. En weet jij dit niet, dan zorg je ervoor dat je de hulp van iemand inroept die je kan helpen. Niet lukken is simpelweg geen optie!

Deze passie is wat ik jou gun.
Want vanuit dit gevoel is ondernemen zo leuk! Heb je daarnaast ontdekt hoe je jouw bedrijf perfect in kunt passen in jouw leven dan voelt ondernemen naast superleuk ook nog eens licht en makkelijk. Want je hebt ontdekt hoe je het ondernemersspel speelt. En hoe beter je hierin wordt, hoe leuker (en succesvoller!) het is. Het is net een spelletje Monopoly.  

Klinkt best logisch, toch?

Om je de basisstappen voor een bloeiend bedrijf te leren geef ik een gratis training. Zo heb je een voorsprong op de andere spelers, want jij hebt het instructieboekje van het spel. Kun je wel een voorsprong gebruiken, geef je dan op via deze link.

Over een voorspong gesproken. Vandaag is het al dag 6 van 40 dagen Consistent in Kleine Acties.

Vorige week hebben we de basis gelegd door doelen te bepalen en te kijken naar wat succes eigenlijk is. Je moet immers wel weten wat het is waar je naar streeft.
Vandaag hebben we het gehad over het voorbereiden en plannen van je week. Wat dit je oplevert en hoe je dit doet. Als je het mij vraagt, zo’n gamechanger in je bedrijf!

Als je nu denkt; ‘Shit, ik had toch ook mee willen doen!’ Geen paniek. Dat kan nog. Je hebt nog niets gemist, want je kunt alles terugkijken. En omdat alle acties niet alleen in juli en augustus werken, maar ook de rest van het jaar houd je de rest van het jaar toegang tot alle acties.

Dit is overigens de laatste keer dat ik het aanbiedt en je er aan herinner.
Meedoen kan via deze link en je kunt vandaag nog aan de slag! https://marjoleinnijstad.nl/40-dagen-consistent-in-kleine-acties/


Laat een reactie achter