Bedankt-masterclass

Bedankt voor je aanmelding voor de masterclass 🙂

De  zoom-link wordt binnen een paar minuten naar je mailbox gestuurd. Check voor de zekerheid ook even je spambox, mocht je hem niet kunnen vinden 😉

Je moet er natuurlijk nog even op wachten voordat hij ook daadwerkelijk begint.

Terwijl je wacht wil ik je direct al helpen met een waardevol inzicht.

Wist je dat maar 3% van de mensen hun doelen opschrijft? En dat de kans dat je jouw doelen ook realiseert vele malen groter is wanneer je ze opschrijft? En al helemaal wanneer je jouw doelen, je plan en de concrete acties die je van dag tot dag doet op elkaar afstemt?

Wanneer je deze stappen (doel – plan – acties), in de goede volgorde zet voorkom je dat je maanden aan het worstelen bent met een bedrijf dat maar niet van de grond komt. En schiet je niet langer met hagel waardoor je af en toe en op goed geluk een paar klanten krijgt, maar bouw je aan een strategie die jou een constante klantenstroom oplevert.

Wat je in feite doet is je bedrijf een stevige basis meegeven. Zie het als wanneer je een huis gaat bouwen en je start met het leggen van een stevige fundering, zodat je huis niet zal verzakken of zelfs instorten bij de eerste flinke regenbui.

 

Een stevige fundering onder je bedrijf doet een aantal dingen:

Klanten krijgen wordt veel makkelijker.

Verkopen wordt in eens veel minder spannend omdat je weet dat klanten echt zitten te wachten op je aanbod.

Jij wordt veel zelfverzekerder en dit merk je zowel in je bedrijf als privé.

Je bedrijf komt veel sneller van de grond

Content maken en zichtbaar zijn is eenvoudiger en kost veel minder tijd.

Ondernemen is veel leuker en voelt zoveel makkelijker!

 

Mocht je het interessant vinden, je kunt voor slechts € 25,-exclusief BTW mijn online training ‘Creëer een constante klantenstroom met een kloppend marketingplan’ aanschaffen.

Deze training bestaat uit een door jou in te vullen format-marketingplan, aangevuld met 5 masterclasses waarin ik stap voor stap uitleg:

Hoe je marketingdoelen stelt die leuk en vooral haalbaar zijn voor jou. En neem ik je mee in het bepalen van marketingacties die hierbij aansluiten;

Op welke manier je zorgt voor een unieke positionering ten opzichte van jouw ‘concurrenten’;

Gaan we aan de slag met jouw content strategie. En maak je een concreet actieplan voor de komende 3 maanden.;

Je bent niet voor niets op deze pagina. En je hebt je niet voor niets aangemeld voor de masterclass. Je hebt een droom, grote ambities en het wordt tijd om ze te realiseren.

 

“Je weet dat er veel meer in jou en je bedrijf zit dan dat er nu uit komt!”

 

 

En dan is tijd om het anders aan te pakken dan je tot nu toe gedaan hebt. Want doe je dat niet, dan behoor jij straks ook tot de meer dan 60% van de startende ondernemers die binnen 5 jaar stopt met haar bedrijf.

Hoe schokkend deze cijfers ook zijn, ze zijn ergens ook heel logisch. Want veel starters maken de inschattingsfout dat ze vooral heel goed moeten zijn in hun vak. Vervolgens besteden ze veel tijd aan het maken van een prachtige website, een mooi logo en kaartjes waar ze mega trots op zijn.

Maar helaas…. Dit is niet wat er nodig is voor het opbouwen van een succesvol bedrijf.

Naast goed in je vak, want natuurlijk is dat super belangrijk, moet je ook leren om goed te worden in het ondernemersvak. En laat dat nou net iets zijn wat we op school niet leren. 😉

En dit zorgt ervoor dat veel startende ondernemers vastlopen. Dat ze maandenlang blijven worstelen met een bedrijf dat maar niet van de grond komt, ondanks dat ze zo hard werken en zo ontzettend hun best doen.

Het frustreert je ook en je begrijpt er niets van dat het niet lukt. Je geduld is op en er moet NU wat gebeuren. Maar wat? En hoe dan? Je hebt al zoveel geprobeerd en je weet niet meer waar je op moet focussen. Je wil NU de GOEDE dingen doen!

Want weet je wat heel flauw is? Terwijl jij superhard aan het worstelen bent met het ontdekken van het ondernemersspel zie je dat jouw concurrent, die veel minder goed is in wat hij/zij doet, maar die het ‘spelletje’ sneller door lijkt te hebben dan jij, wel de ene klant na de andere.

 

“Transformeer je frustratie naar succes en bouw een bedrijf waar je smoorverliefd op bent.

Mijn eerste ondernemersjaar zag er ongeveer zo uit als ik hierboven beschreef. Alles dat op me af kwam was nieuw voor me en ik had geen idee waar ik mee bezig was. Dat er een stevige basis onder mijn bedrijf moest zitten, daar had ik nog nooit van gehoord. Ik deed gewoon wat ik anderen online zag doen….

Tot ik ontdekte hoe je op een strategische manier, in een logische volgorde een bedrijf opbouwt.

Het resultaat:

steeds meer klanten
groeiende omzet
meer bereik

ik schoot niet meer met hagel, maar werkte op een logische manier, stap voor stap naar het realiseren van mijn doelen
veel meer plezier

 

 

Waaruit bestaat de basis van een succesvol bedrijf?

 

Duidelijke doelgroep

Onweerstaanbaar aanbod

Doel waarvan je hart in vuur en vlam staat

Concreet plan om dit doel te realiseren

Zichtbaarheid op een manier die bij jou past

En in de online training ‘Creëer een constante klantenstroom met een kloppend marketingplan’ maken we hier een begin mee.

What’s the catch?!

Ik snap je! En ik ga je ook niet beloven dat deze online-training je structureel naar 10K maanden ofzo helpt. Maar, wat ik je wel kan beloven is dat als je jouw bedrijf een veel stevigere basis geeft, want zonder een stevige basis ga je daar sowieso niet komen.
Je gaat je huis toch ook niet bouwen op los zand? 😉

Er zit dus geen addertje onder het gras. Deze training gaat je daadwerkelijk helpen om de basis van je bedrijf steviger neer te zetten. En vanuit deze basis ga je verder met bouwen en groeien.


 

Hoe zit de online training in elkaar?

Na het doen van jouw bestelling krijg je binnen 5 minuten een mail waarmee je direct toegang krijgt tot de online leeromgeving. Hierin vindt je:

5 modules met masterclasses over elk van de onderwerpen die ik hierboven heb beschreven

video’s plus geschreven tekst

en natuurlijk, het format-marketingplan 

En je houdt onbeperkt toegang!

Hi, ik ben Marjolein,

 

Als ondernemerscoach en mens wil ik niets liever dan veel meer zelfverzekerder vrouwelijke ondernemers die zowel als persoon en business-wise maar blijven groeien en verder komen.  Daarom help ik ondernemers die al maanden met het van de grond krijgen van hun bedrijf worstelen bij het nu écht opbouwen van een bedrijf waar ze smoorverliefd op zijn.

Strategie, marketing en acties zo leuk en simpel mogelijk maken is mijn ‘zone of genius’. Mijn hoofd schakelt supersnel naar allerlei mogelijke wegen en oplossingen wanneer jij vertelt wat je idee is en wat je wil bereiken.

Als onzeker meisje uit Drenthe had ik nooit gedacht ooit te gaan ondernemen. Ik kom niet uit een ondernemersgezin en toen ik startte had ik geen ondernemers in mijn omgeving.

Ik besloot in het diepe te springen en van ‘niet lukken is geen optie’ mijn motto te maken.

Luister de Marjolein Nijstad podcast voor veel meer over mij. 
Zijn wij trouwens al geconnect via Instagram?