Workshop

Workshop: ‘Winstgevende doelen stellen voor 2023.’

 

“Mirror mirror on the wall, I’ll always get up after I fall. And whether I run, walk or have to crawl. I’ll set my goals and achieve them all.”

Als je op vakantie gaat bepaal je vooraf waar je naartoe wilt. Niet alleen zodat je een leuke vakantie hebt (actief of juist niet, warm of juist heel koud, avontuur of juist bekend, wat jouw voorkeur ook is.), maar ook zodat je weet wat er in je koffer moet. Je wilt toch niet met je ski’s en skipak op het strand van Curaçao belanden of in je bikini en flipflops de Mount Everest beklimmen? Nee, je wilt je goed kunnen voorbereiden op je vakantie, zodat je er uit kunt halen wat je zo graag wilt.

Zo is het ook in je bedrijf. Zonder doel kom je er niet. En wij zien te veel coaches, VA’s en dienstverleners die helemaal geen doel hebben, geen droomdoel waarvan ze echt in vuur en vlam staan, geen concreet en meetbaar doel hebben en nog veel meer waardoor ze niet daar gaan komen waar ze naartoe willen. Ze zijn als een hamster in een hamsterwiel keihard aan het rennen, zonder vooruit te komen. De doelen in je bedrijf vormen daarnaast het uitgangspunt voor je acties, besluiten en prioriteiten, want die kun je simpelweg niet bepalen als je niet weet waar je wilt dat het toe gaat leiden.

 

Ik weet nu al genoeg en doe mee met de workshop ‘Winstgevende doelen stellen voor 2023’!

[add_to_cart id=”3130″]

 

Tijdens de workshop ‘Winstgevende doelen stellen voor 2023’ op 16 december 2022 nemen Marjolein Nijstad en Miranda van Huis je mee in het stellen van doelen en hoe je er vervolgens voor zorgt dat je ze realiseert.

We gaan aan de slag met:

Hoe je doelen bepaalt en waar je op moet letten;

Hoe je jouw dromen omzet in meetbare doelen en hoe je ervoor zorgt dat het niet bij dromen blijft, maar je ook daadwerkelijk stappen zet om die droom om te zetten in realiteit. Aan je dromen koppelen we dus een (jaar)plan en concrete acties, zodat je weet wat je wanneer moet gaan doen;

We maken de financiële vertaling van je doel, plan en acties, zodat je niet alleen weet wat je wilt omzetten, maar ook wat je moet omzetten om je kosten te kunnen dekken, jezelf een salaris uit te kunnen keren en winst te maken;

Hoe je ‘on track’ blijft, ook als we straks in maart, juli of zelfs september zijn. Want hier gaat het vaak ‘mis’. We praten vaak over onze doelen en plannen, maken ze ook, maar doen het vervolgens niet. Tenminste, niet voldoende of structureel genoeg.

Want, na de afgelopen jaren weten we het allemaal: Je hebt geen invloed op de situatie in de wereld, pandemieën, de energieprijzen of de prijzen in de supermarkt. Waar je wel invloed op hebt is je omzet. En als de afgelopen jaren je iets geleerd hebben is het wel dat jij de controle moet nemen en je succes niet af kunt laten hangen van ‘toeval’ of externe omstandigheden.

Tijdens de workshop ‘Winstgevende doelen stellen voor 2023’ kijken we naar dromen, doelen, plannen, acties, cijfers en naar jou.

 

Dit is wat je kunt verwachten op 16 december 2022:

☼ Van 10 tot ongeveer 14 uur een live online workshop van Marjolein en Miranda waarin we aan de slag gaan met jouw doelen, jaarplan en acties voor 2023. We maken ze praktisch, stellen ze scherp én maken de financiële vertaling. Zo weet je precies wat je kunt gaan doen, op welke manier en met welk (financiële) resultaat, zodat je je doelen ook daadwerkelijk gaat halen.  

☼ Kennis, inzichten en ‘ah-momenten’

☼ De praktische vertaling van dromen en doelen naar concrete acties, cijfers en de realiteit.

☼ Motivatie, een hele hoop energie en her en der een liefdevolle schop onder je kont.

☼ Je klapt je laptop dicht met een heleboel ideeën die je het liefst direct wilt uitwerken. (treft dat even dat de workshop op vrijdag is en je daarna weekend hebt 😉)

 

De investering voor deze hele dag en jouw winstgevende plan voor 2023 is € 97,- exclusief BTW.

Wanneer wil je hier echt bij zijn?

 Als je je business wise in 2022 ergens tussen bagger en best oké in zat en je in 2023 wil gaan voor top, super en helemaal fantastisch. Én je bereid bent om hiervoor ook in actie te komen. Met alleen dromen, visualiseren en mediteren ga je er namelijk niet komen.

 Als je werken met doelen tot nu toe maar ingewikkeld vond. Je hebt er al wel eerder iets mee gedaan, of het in elk geval geprobeerd, maar je doel en het plan dat je gesteld had het hele jaar volgen is je tot op vandaag nog niet gelukt.

We gaan niet alleen aan de slag met doelen stellen, maar we maken ook de praktische vertaalslag in wát je kunt doen om je doelen te realiseren en we maken de financiële vertaalslag, zodat je ook wat hoeveel winst je acties je op kunnen gaan leveren.

 Vooral is deze workshop voor jou als je ambitieus bent. Grote dromen hebt en je niets liever wilt dan deze dromen waarmaken.

 

Wanneer is het niets voor jou?

■ Je durft nog niet goed in actie te komen omdat je denkt dat je eerst een website moet hebben, een mooi logo en een leuke flyer, waarbij wij al weten dat dit nou juist niet de dingen zijn waar je in moet investeren, maar dat ga jij nog ontdekken.

■ Als geld verdienen en omzet maken totaal niet belangrijk voor je zijn en je bedrijf ook best in de ‘hobby fase’ mag blijven.

■ Als je bang bent voor hard werken aan jezelf en je business.

 

Check, check, dubble check. Ik ben erbij!

[add_to_cart id=”3130″]

Dream BIG, work HARD, make it HAPPEN.

 

Dit levert deelname aan de workshop ‘Winstgevende doelen stellen voor 2023’ je concreet op:

► Je hebt helder waar je heen wilt en hoe je daar gaat komen

► Je weet wat het je financieel op gaat leveren als je je aan je plan houdt en er echt voor gaat

► Je kunt veel makkelijker je focus vasthouden omdat je heel concreet hebt wat je wanneer gaat doen

► Je zelfvertrouwen groeit met de dag omdat je al snel resultaat gaat zien. En wat denk je wat dit voor effect gaat hebben op je doelen 😉

► Een flinke dosis energie en motivatie

► En nog heel veel meer, want je krijgt 2 coaches voor de prijs van 1.

Marjolein Nijstad, leuk je te leren kennen.

Toen ik in 2017 begon met ondernemen had ik geen idee van het avontuur dat ik was gestart. Ik had geen idee van wat ik aan het doen was en met vallen, opstaan en hulp van coaches heb ik geleerd te ondernemen en een succesvol bedrijf op te bouwen. In 2020 werd het tijd om al deze kennis te gaan delen van andere coaches en dienstverleners. Ik weet dus uit ervaring hoe leuk (en soms frustrerend) het runnen van je bedrijf kan zijn en wat er voor nodig is om je doelen te halen.

‘Niet lukken is geen optie’, zo sta ik in het ondernemerschap en dit maakt dus dat ik altijd een weg vindt. Voor mezelf en voor mijn klanten. Ik sta positief in het leven, aan zee is mijn ‘happy place’ en ben gek op versimpelen. Ondernemen maak ik dan ook graag zo makkelijk mogelijk, voor mezelf en voor mijn klanten. Dit helpt je om zelfverzekerd jezelf te zijn in je business en op een manier die perfect bij jou past je doelen te halen en je dromen te waarmaken.

Miranda van Huis, aangenaam.

Ik ben Miranda en ik leef mijn droom! Want ik ben zelfstandig ondernemer en ik help andere ambitieuze ondernemers om sterker te worden in financiën.
Dit is precies wat ik wil. Dromen laten uitkomen. 
Inzicht in wat er met je geld gebeurt, vol vertrouwen je geld managen, winst maken. Het kan echt en het verandert je leven in alle facetten.
Ik ben leerling, leraar, energetisch gevoelig, ultra trouw. Ik ben er voor jou!
Ik leef mijn droom. Dat is geen toeval maar een bewuste keuze.
De zekerheid en veiligheid van mijn baan in loondienst heb ik opgegeven. Zodat ik alle tijd, focus en energie heb om er voor jou te zijn, mezelf te ontwikkelen en een mooi netwerk op te bouwen.

Ben je klaar voor een concreet doel, haalbaar plan en focus op de juiste acties voor het halen van je doel?

[add_to_cart id=”3130″]