Wie maak je zichtbaar?

Wie maak je zichtbaar?

7 november 2021 door: Marjolein

‘Je krijgt geen klanten omdat je niet elke dag zichtbaar bent’, hoorde ik laatst iemand zeggen tegen een collega gewichtsconsulent.

Fout!

Je krijgt geen klanten omdat je precies hetzelfde doet als de rest. Je komt een leuk bericht van bijvoorbeeld het voedingscentrum tegen en drukt op de delen-knop. Of je komt ergens een tip tegen die je volgers moeten kennen, knip, plak, deel. En zo staat jouw tijdlijn vol met berichten die je niet zelf hebt geschreven of bedacht en waarin niets van jou of jouw visie doorklinkt.
Je hebt inmiddels gemerkt dat dit je geen klanten oplevert, maar je weet ook niet goed hoe het dan wel werkt. Iedereen zegt iets anders en je probeert maar wat voor anderen lijkt te werken. 

Degene van wie jij een bericht deelt vindt dit geen probleem, zolang je de bron maar vermeldt. Dit levert hun wellicht weer een like op. Maar voor jouw bedrijf doet het niks goeds. Het gaat jou niet in eens klanten opleveren. 

Als dit je strategie voor zichtbaarheid is mag jij 1 keer raden wiens bedrijf er over een jaar gegroeid is. 😉 

Wanneer je al een tijdje bezig bent, maar je bedrijf komt niet van de grond dan betekent dat dat je iets nog niet weet of doet. In elk geval niet consistent of op de juiste manier. 

Door te stoppen met zichtbaar zijn om het zichtbaar zijn, de druk er af te halen en zichtbaar zijn te zien als een manier om in contact te komen met je doelgroep, zodat je hen nog beter leert kennen gaat alles voor je veranderen. 

Blijf je doen wat je tot nu toe gedaan hebt, dan krijg je de resultaten die je tot nu toe hebt gekregen. Ga je luisteren naar je collega’s die net als jij te weinig verdienen met hun bedrijf…?

Als ondernemer is het aan jou om te bepalen wat jouw bedrijf nodig heeft. En ik kan me voorstellen dat dit lastig is en je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

In de Bloeiend Bedrijf Groep heb ik afgelopen week het spontane idee geopperd om een  brainstormsessie te organiseren. Dit gaat een sessie worden waarin ik met je mee kan denken en waarin je me alles mag vragen over wat je de komende periode kan helpen met je bedrijf.
Geef in de poll hier aan of je het leuk vindt om deel te nemen aan de sessie.

Het is overigens helemaal gratis, omdat het kan en omdat ik je in deze rare tijd graag wil helpen om je bedrijf tóch te laten groeien. 

PS: Wist je al dat ik binnenkort mijn E-book lanceer? Hierin leer je hoe je in 3 stappen je eerste klanten krijgt. Je kunt je alvast aanmelden voor de wachtlijst.


Laat een reactie achter