Op welke frequentie ben jij afgestemd?

Op welke frequentie ben jij afgestemd?

19 juni 2019 door: Marjolein

De associaties en het gevoel dat jij hebt bij het denken aan eten, wanneer je eten aan het klaar maken bent, wanneer je aan het eten bent, maar ook nadat je gegeten hebt, is jouw waarheid.

Eten is in beginsel bedoeld om jou te voeden. Eten heeft altijd een positieve frequentie. Als jij op dezelfde frequentie zit, dan ben jij helemaal een match met eten.
Maar als eten bij jou een negatief gevoel oproept, dan creëer je een conflict in jouw lichaam omdat jij met jouw gedachten controle wil hebben over wat jouw lichaam met het eten doet. (dit maakt me dik, hier krijg ik buikpijn van, etc), terwijl ons lichaam zelf enorm goed weet wat het moet doen met alles dat wij eten.

We moeten al zoveel regelen in ons leven, ons bedrijf en dan wil je ook nog jouw lichaam ‘managen’. Terwijl, als we de controle los zouden laten en er op vertrouwen dat ons lichaam ontzettend goed in staat is om aan te geven wat gezond voor jou is en dat het ook nog eens precies weet hoe het alles moet verwerken, ons lichaam precies gaat doen waarvoor het gemaakt is.

Maar controle loslaten is niet makkelijk. We weten namelijk niet beter dan dat ons altijd verteld is dat ‘dit’ goed voor ons en ‘dat’ slecht voor ons is.

Door weer te leren vertrouwen op- en luisteren naar jouw lichaam creëer jij jouw eigen, nieuwe waarheid. Het enige dat jij hoeft te doen is je goed te voelen over alles dat jij eet en drinkt. Weten dat dat wat jij eet en drinkt goed voor jou is. Zonder twijfel en zonder hier over na te denken.

Ik ben heel benieuwd naar wat jouw associatie met eten is. Wil je hem met me delen in de Facebookgroep


Laat een reactie achter