Wake up call.

Wake up call.

1 november 2021 door: Marjolein

Je bent bang om te verkopen, zichtbaar te zijn en onbekenden aan te spreken omdat ze dan iets van je kunnen gaan vinden. Dus doe je het maar niet en blijf je je verschuilen achter ‘ik weet niet hoe’ en heb je elke week een ander excuus.

Tijd om wakker te worden! Want, waar ben je nou mee bezig?

Energie, telepathie, ik vind het allemaal prachtig, maar hoe sterk je energie ook is het gaat er niet voor zorgen dat die klanten waar je zo op hoopt in eens en vanzelf van jouw bestaan weten.

Voor de zoveelste keer een bericht van bijvoorbeeld het voedingscentrum of een andere partij delen gaat er niet voor zorgen dat mensen met jou willen werken.

Ik snap het, iemand heeft je wijsgemaakt dat dit werkt en dat je gewoon íets moet delen op sociale media om zichtbaar te zijn. Dus dit heb je braaf gedaan.

Dan raken wij in gesprek en je vertelt me dat je nog steeds geen klanten hebt. Je vertelt hoeveel uren je maakt, hoe ontzettend hard je werkt en dat je voor jezelf al eeuwen geen tijd hebt gehad. Je verwacht dat ik ga zeggen dat ik het vreemd vind dat je ondanks al je inspanningen geen klanten hebt.

Ik schrijf mee met wat je allemaal doet en zet in ons eerste gesprek gelijk een streep door de meeste dingen. Zo, dit geeft lucht!

Ik vertel je dat de belangrijkste reden waarom je bedrijf niet loopt is dat je niet durft te kiezen, en stuur je op pad met de uitdaging om met mensen in gesprek te gaan.

Je vindt het doodeng, maar gaat er voor!
Een paar weken later vertel je me trots over de leuke gesprekken die je gevoerd hebt en hoe je hieruit je eerste klanten hebt gehaald.

Ik ben mega trots, geef je een groot compliment en juich met je mee. Je hebt niet alleen je angst overwonnen en losgelaten hoe je dacht dat het hoorde, je hebt vooral aan jezelf bewezen dat je het kunt en met een fantastisch resultaat. En we zijn nog maar net begonnen….

Binnenkort breng ik mijn E-book uit, waarin ik jou de 3 stappen geef waarmee je kunt zorgen voor jouw eerste klanten.

Als je deze als eerste wilt ontvangen kun je je nu alvast aanmelden voor de wachtlijst, via deze link.


Laat een reactie achter