Vanuit plezier en authenticiteit je doelen halen.

Misschien herken je dit ook wel….

Je werkt keihard, maar hebt veel te weinig omzet om van te kunnen leven. Hierdoor moeten je naast je bedrijf, gezin, hobby’s en sociale leven een baan in loondienst houden.

 

Dit is vast niet waarom je je bedrijf bent begonnen. 😉

 

Een van de redenen dat het merendeel van de coaches niet kan leven van haar bedrijf is omdat ze (en nu scheer ik jullie allemaal even heel onaardig over 1 kam 😉) allemaal hetzelfde doen. Ongeveer dezelfde posts, blogs, recepten en zelfs dezelfde prijzen. Als dit ook voor jou geldt is het gevolg dat je krijgt wat de rest ook heeft:

– Een lege agenda
– Weinig omzet
– Een bedrijf en marketingactiviteiten die niet helemaal bij jou passen

 

En dat is niet zoals ondernemen bedoeld is!

 

Ondernemen hoort leuk te zijn, je plezier te geven, makkelijk te voelen en je bedrijf hoort jou als een jas te passen.

Ben je net als ik ongeduldig en wil je zo snel mogelijk begrijpen hoe je dat doet, je bedrijf runnen op jouw manier, je kunnen onderscheiden van je collega’s, en vooral je veel meer plezier ervaren in het ondernemerschap?

Dan kun je direct mijn online training ‘Vanuit plezier en authenticiteit je doelen halen’ volgen.

Deze training is inmiddels door tientallen mensen gevolgd en hierin leer je voor slechts €27 exclusief BTW hoe je in actie komt vanuit wie jij bent, hoe je je hierin onderscheid en hoe je jouw (omzet) doelen op jouw unieke manier kunt halen, zonder allemaal standaard marketingtrucjes te doen.

Ook krijg je naast deze zesdelige videotraining een werkboek en een bonusvideo over zakelijk zelfvertrouwen. Dit omdat jouw succes valt of staat met jouw zelfvertrouwen. Je leert hoe je jouw zelfvertrouwen op een hele simpele manier een boost kunt geven.

En ik weet… €27 voor deze training is een veel te laag bedrag, dus mensen vragen mij wel eens: Wat is het addertje? Die is er niet.

Meld je aan door hieronder je gegevens in te vullen. Na de betaling krijg je direct toegang tot de online training.

Meld je aan voor de online training 'Vanuit plezier en authenticiteit je doelen halen'.

Veel gestelde vragen

Kan ik direct beginnen?

Jazeker. Bij je inschrijving wordt je doorgeleid naar de betaalpagina. Na je betaling heb je direct toegang tot de online training via de aparte Online Leeromgeving.

Hoelang houd ik toegang tot de training?

Je hebt een jaar lang toegang tot de online leeromgeving en de video’s.

Een online training van 6 dagen voor €27, is het dan wel een waardevolle training?

Absoluut! Daar durf ik mijn beide handen voor in het vuur te steken. 😉
Ik wil je graag zo snel mogelijk en op een laagdrempelige manier helpen om in actie te komen en daarom bied ik deze training voor zo’n lage prijs aan. De waarde is velen malen hoger dan de investering die je doet. Maar ik geloof enorm in ‘Undersell, overdeliver. Veel mensen die de training hebben gevolgd zijn zo onder de indruk dat ze direct een van mijn opleidingen zijn gaan volgen.

Hoe werkt de online leeromgeving?

Na je inschrijving krijg je direct toegang tot les 1 van de training. Op de startpagina zie je op welke dag een volgende les vrijkomt. Ter herinnering ontvang je hier op deze dag een e-mail over.

Ik heb een andere vraag.

Heb je een andere vraag of voel je nog ergens een twijfel en wil je overleggen of deze training iets voor je is? Stuur me dan een mailtje via info@marjoleinnijstad.nl.