Succesvol Groeien

Hoe je een succesvol bedrijf neerzet en blijft groeien in klanten, focus en (zelf)vertrouwen.

Filmpje

Je bedrijf staat als een huis en loopt best lekker

 

Het is tijd voor meer! Je wilt meer mensen helpen, blijven groeien als persoon én ondernemer, meer geld verdienen en het leven leiden waarvan je droomt.

In het ‘Succesvol Groeien’ programma kun je dat in 6 maanden voor elkaar krijgen!

In (online) modules deel ik met jou de stappen en acties waarmee ik mijn hobby heb omgetoverd tot een succesvol bedrijf en die ik blijf zetten omdat ze blijven werken.

Masterclasses, wekelijks coaching, livedagen en opdrachten om jouw bedrijf succesvol te laten groeien en zowel jouw omzet, focus als (zelf)vertrouwen een boost te geven!

Herken jij dit?

 

Je wilt een goed lopend bedrijf opbouwen waar je al je inkomsten uit kan halen. En het liefst wil je zoveel verdienen dat je je baan in loondienst op kunt zeggen.

Je wil meer klanten krijgen, zonder het gevoel te hebben ze te moeten overhalen.

Je wilt nog meer geloven in en vertrouwen op je eigen kunnen.

Zichtbaar zijn vind je nog best spannend. Je wilt jezelf zichtbaar maken op een manier die bij je past, zonder hier 7 dagen per week mee bezig te zijn.

Marketing vind je ingewikkeld. Je bent op social media, maar krijgt weinig  likes of reacties. En hoe verzin je toch steeds weer content?

Je merkt dat er wel heel veel tijd in het coachen van je klanten gaat zitten en zou graag een manier willen vinden om meer mensen te kunnen helpen en meer te verdienen in dezelfde tijd. 

Het wordt tijd voor meer structuur in je bedrijf, zodat je meer vrije tijd hebt en je bedrijf (en omzet) gewoon doorgaat.

 

Je begint het ondernemersspel aardig te snappen en nu is het tijd voor de volgende stap! Groeien.

 

 

Wacht niet langer! In 6 maanden laten we jou, je bedrijf en jouw omzet groeien.

Met de stappen en acties die je leert laat ik mijn bedrijf nog elke maand groeien. Dit programma werkt niet alleen voor mij, maar ook voor mijn klanten. Als jij er helemaal voor gaat!

Klik hieronder en meld je aan voor de wachtlijst, zodat je als eerste op de hoogte bent wanneer er een nieuwe groep start.

Een online leeromgeving, masterclasses, wekelijks coaching en livedagen. 

Een praktisch, concreet en direct toepasbaar programma zonder fluff met coaching en waarbij je je omringt met gelijkgestemden, zodat je samen blijft groeien.   

Waar wacht je nog op?

♦ Lanceren ♦

Geef je omzet een boost door lanceringen in te zetten in je bedrijf.

♦ Focus ♦

Dat waar je op focust, groeit.
Werk met concrete, haalbare doelen en een planning.

♦ Verdienmodellen ♦

Kiezen voor een ander of extra verdienmodel helpt je groeien en opschalen.

♦ Persoonlijke groei ♦

Als jij stilstaat kan je bedrijf niet groeien. Werk aan je persoonlijke ontwikkeling en jouw bedrijf zal volgen.

♦ Sales ♦

Een vaardigheid waar je als ondernemer heel goed in moet worden en waarvan ik zeker weet dat je het leuk kunt gaan vinden.

♦ ??? ♦

Masterclasses op basis van jouw behoefte en wat jij wil leren.

Een beter moment komt er niet. Het leven komt altijd tussendoor. Maar moet je daarvoor je dromen opzij schuiven? Als je wil groeien zal je jezelf en jouw bedrijf prioriteit moeten geven. En laten we eerlijk zijn: Het zijn allemaal excuses omdat het spannend en uit je comfortzone is om er écht voor te gaan. Maar ondernemen hoef je niet alleen te doen. We doen het samen en samen wordt alles leuker!

 

Het hele programma vraagt een investering van slechts € 1297,- (of 6 x € 220,-) en dit zit er allemaal in:

 

● Online modules met video’s, stappenplannen en opdrachten in elke module, waarmee je alles leert om jouw bedrijf te laten groeien;

● Opdrachten bij elke module;

● Een besloten facebookgroep waarin je jouw vragen kunt stellen, met gelijkgestemden kunt sparren en jouw successen kunt delen;

● Wekelijk een coachsessie waarin je al jouw vragen kunt stellen;

● Elk kwartaal een livedag met de hele groep.

Alle masterclasses en coachsessies zijn terug te kijken. Ga je op vakantie of komt het een keer niet uit, dan is dat dus geen probleem.

Klik hieronder en meld je aan voor de wachtlijst, zodat je als eerste op de hoogte bent wanneer er een nieuwe groep start.

Natuurlijk kun je het nog even zelf blijven doen…

Maar wees eens eerlijk, hoe lang ben je nu al aan het aanrommelen? En ben je waar je nu al had willen zijn? Of wordt het tijd om jezelf en je bedrijf serieus te nemen? OF  Wil je het in 1 keer goed doen?

 

Zet de eerste stap uit je comfortzone en ga ervoor!

 

Als je ervan uit gaat dat een gemiddeld pakket bij jou €275,- kost, dan heb je de investering van dit programma er met nog geen 5 klanten uit. En alles wat je leert kun je keer op keer blijven toepassen. Dus, wat heb je te verliezen?!

Dit zeggen anderen

Klik hieronder en meld je aan voor de wachtlijst, zodat je als eerste op de hoogte bent wanneer er een nieuwe groep start.