Stop hier vandaag nog mee!

Stop hier vandaag nog mee!

18 april 2022 door: Marjolein

Je bent perfectionistisch, streng voor jezelf en legt de lat voor jezelf vele malen hoger dan je voor een ander zou doen. Waar of waar?

En dit dient je voor geen meter. Ook waar toch? 😉

Hoog tijd om hiermee te stoppen zou je zeggen. Maar zo simpel is het dan weer niet. Je wilt immers graag goed werk afleveren. Laten zien dat je expert bent en dat jij degene bent die jouw doelgroep beter dan ieder ander kunt helpen.

Maar is hier perfectionisme voor nodig? In mijn optiek niet. Juist niet vind ik zelfs.

Wat daar wel voor nodig is is authenticiteit. Jezelf zijn. Jezelf durven zijn. En erop vertrouwen dat dit voldoende is. Meer dan voldoende zelfs.

Mensen komen bij jou om jou. Ze zien jou als voorbeeld. Ze willen wat jij hebt. Dus wat heb je eraan als jij ‘het perfecte plaatje’ wil laten zien?

Wees maar lekker jezelf. Jij bent meer dan goed genoeg, precies zoals je bent. En hoe meer je dit durft te laten zien, hoe leuker en succesvoller je bedrijf zal worden.

Je bedrijf runnen zoals het precies bij jou past, dat gun ik je. En in de Callantsoog-week kunnen we dit samen neerzetten. Dan weet je precies wat je moet doen, wanneer, in welke volgorde om jouw doelen te realiseren. Lekker concreet en precies zoals het bij jou past. Dit gaat je de rest van het jaar zoveel tijd, energie en frustratie besparen! En zorgt dat ondernemen zoveel leuker wordt.

Niets fijner dan helderheid en focus in je bedrijf en dat creëren we helemaal op jouw manier tijdens een 1 op 1 live coachdag in Callantsoog.

Heb je zin om een dag mee te gaan? Reageer op deze email en je krijgt meer informatie. Helemaal vrijblijvend natuurlijk.

Als afsluiting van deze mail nog een overizcht van de podcast afleveringen die afgelopen week voor je zijn klaargezet.

Aflevering #30 over hoe committed je bent als het om je doelen gaat. Zou het leuk zijn om ze te realiseren of is er geen discussie over mogelijk, je realiseert ze.

Aflevering #31 over wat jou drijft in je bedrijf en waarom het belangrijk is om dit van jezelf te weten.

Aflevering #32 met als topic perfectionisme en waarom dit je in je bedirjf voor geen meter dient. 

Aflevering #33 is een must listen als jij challenges, webinars of gratis trainingen orgeniseert of wanneer je de wens hebt om dit te gaan doen. Deze aflevering gaat namelijk over het verschil tussen een doel en een middel. 

Aflevering #34 gaat over hoe je als persoon, ondernemer en in je business kunt groeien door de mensen met wie je omringt bewust te kiezen.

Ik zou het heel gaaf vinden als je me laat weten wat je van de podcast afleveringen vind. Stuur je een dm via instagram?

Rest me niets anders dan je een hele fijne week te wensen.

P.S.: Wil je samen een dag deep diven in jouw bedrijf, enorm groeien in omzet, klanten en zelfvertrouwen? En  de weg om te bewandelen naar je doel crystal clear hebben, zodat je je hier super gefocust op af kunt gaan, reageer dan op deze mail. Een Callantsoog livedag is perfect voor jou!


Laat een reactie achter