Realiseer jouw grootste droom!

Welke droom of doel jij privé of met je bedrijf ook hebt, er is een manier om deze waar te maken!

Realiseer jouw grootste droom!

17 februari 2020 door: Marjolein

Droom jij nog wel eens over wat jij ooit zou willen bereiken? En droom jij dan groot? Écht groot!?

Als kind zijn we super goed in groot dromen. Maar hoe ouder we worden, hoe meer er tegen ons gezegd wordt dat je ‘wel realistisch moet blijven’, dat iets ‘niet voor mensen zoals ons is weggelegd’ en dat je maar vooral ‘blij moet zijn met wat je hebt’.

Onze dromen worden de kop ingedrukt, met als gevolg dat we groot dromen verleren. Ons leven kabbelt een beetje voort en over het algemeen zou je je leven beschrijven als ‘oké’.

Maar, kom op lieve mensen, we zijn toch niet op aarde om een oké leven te leiden?! En toch nemen we er genoegen mee. Waarom?

Waarom zou jouw leven niet fantastisch mogen zijn? Waarom zou jij niet iets kunnen bereiken waarvan anderen zeggen dat je wel realistisch moet blijven? Waarom jou jij niet groot dromen en je dromen nastreven? Is dit niet simpelweg jouw recht hier op aarde?!

Het is echt mijn waarheid dat we allemaal op aarde zijn om een fantastisch leven te leiden. En wat fantastisch is, dat is voor iedereen anders. Waar ik droom van een huis aan zee op een plek waar het altijd heerlijk weer is, droom jij misschien van een huis met tuin in hartje Amsterdam. En waar het mijn grote droom is om op een podium te staan en mensen te inspireren en vuurtjes aan te wakkeren, droom jij er misschien van om een groot vrijwilligersproject op te zetten in Afrika.

Elke droom is goed. Maar droom groot! Groter dan dat jij nu denkt dat mogelijk is. Want hoe groot en onbereikbaar jouw droom nu misschien lijkt, jouw brein gaat dingen, mensen en inspiratie tot je brengen die jou dichterbij het realiseren van deze droom kunnen brengen.

Hoe vaker jij gaat dagdromen en jouw droom gaat visualiseren, hoe meer jij deze dingen op gaat merken. Maar ook wordt jouw droom steeds realistischer en minder een ‘ver van je bed show’. Neem hier elke dag 15 minuten heel bewust tijd voor.

Weet dat als er één persoon op aarde is die heeft gerealiseerd waar jij van droomt, dat er ook voor jou een manier is om dit te bereiken. Want, zoals Marie Forleo zegt: ‘Everything is figureoutable!’

En ben jij bang voor de reactie van anderen? Bang voor dat zij jou droombubbel uiteen laten spatten? Deel jouw droom dan niet, maar houd hem voor jezelf. Blijf lekker in je eigen bubbel en geniet! Zie het voor je, voel hoe jij je dan zou voelen, richt jouw droomhuis nu al in door een bord op Pinterest te maken. Doe alles wat jou in jouw bubbel houdt en doe dit elke dag. Of deel je droom met mij, zodat ik met je mee kan dromen! Dat zou ik super leuk vinden om te mogen doen.

Ik kan echt mega blij worden van de dromen van anderen en als ik hun ogen zie stralen als ze er over vertellen. Dat is een van de mooiste momenten tijdens het coachen van mijn klanten. Dan hebben we richting en gaan we een strategie bedenken waarmee ze hun dromen gaan realiseren. Het meest dankbare werk dat ik kan bedenken.


Laat een reactie achter