M-Academy

M-Academy: De eerste en enige ondernemersacademie specifiek voor leefstijlcoaches, vitaliteitscoaches en gewichtsconsulenten.

Heb jij van jouw passie jouw bedrijf gemaakt, maar wil daar nu wel eens een goede fundering onder zetten zodat je een lekker inkomen uit je bedrijf gaat halen?

Wil je weten hoe je een succesvol bedrijf opzet dat past bij jou en jouw leven in plaats van dat jij geleefd wordt je bedrijf?

Wil je met meer plezier en minder stress je bedrijf runnen?

 

Ontdek hoe het ondernemerschap werkt, hoe je het ondernemersspel (nog) beter leert spelen, hoe je een winstgevend bedrijf opbouwt, hoe je meer inkomen en voldoening uit je bedrijf haalt, met minder inspanning en minder stress. Ondernemen hoort leuk te zijn, je energie te geven. Het mag makkelijk en licht voelen en vooral mag het op jouw manier. En ik ga je leren hoe je dit doet!

Wil je graag een succesvol bedrijf opzetten? Vol focus werken aan het waarmaken van je dromen. En je bedrijf runnen op een manier die helemaal bij jou en in jouw leven past?

Volg dan de opleiding Succesvol Starten of Succesvol Groeien!

  • Ontdek hoe het ondernemersspel werkt
  • Leer waarmee jij je onderscheidt van collega’s
  • Ontdek wie jouw ideale klant is en en hoe je de bereikt
  • Leer hoe je verkopen leuk en makkelijk maakt
  • Formuleer een onweerstaanbaar aanbod
  • Ontdek hoe marketing en social media werkt
  • Vertaal jouw persoonlijke kracht in doelen, kansen en een concreet actieplan
  • Blijf groeien en ontwikkelen als persoon, ondernemer en met je bedrijf
  • Weet hoe je meer focus krijgt en hoe je deze kunt vasthouden

Praktische informatie

 

Begin je net met je bedrijf of ben je al even bezig, maar lukt het ondanks je harde werken gewoon niet om je bedrijf lekker te laten lopen? Dan is de opleiding Succesvol Starten perfect voor jou.

In 12 weken zetten we jouw bedrijf op en zorgen we ervoor dat je jouw eerste klanten binnenhaalt.

Staat de basis van je bedrijf al stevig, heb je ook al wel klanten en is het tijd om te blijven groeien in klanten, focus en (zelf)vertrouwen? Dan is de opleiding Succesvol Groeien iets voor jou.

In 6 maanden geven we jouw bedrijf een flinke boost!

 

Zowel Succesvol Starten als het Succesvol Groeien programma bestaat uit een combinatie van online modules, masterclasses, coaching en je omringen met gelijkgestemden die elkaar helpen groeien. 

Ook zijn beide opleidingen door de BGN geaccrediteerd.

Alle masterclasses en coachsessies zijn terug te kijken. Ga je op vakantie of komt het een keer niet uit, dan is dat dus geen probleem.

 

Een beter moment komt er niet. Het leven komt altijd tussendoor. Maar moet je daarvoor je dromen opzij schuiven? Je hebt het lang genoeg zelf geprobeerd. Laten we eerlijk zijn: Het zijn allemaal excuses omdat het spannend en uit je comfortzone is om er nu écht voor te gaan. Maar ondernemen hoef je niet alleen te doen.
We doen het samen en samen wordt alles leuker!

Natuurlijk wil jij een succesvol bedrijf!

 

Twijfel je of een van de programma’s iets voor je is, maar wil je wel dat je bedrijf lekker gaat lopen? Boek dan een plekje in mijn agenda, zodat ik vanuit mijn kennis en ervaring even met je mee kan denken. Ook als we niet gaan samenwerken help ik je graag een stap vooruit.

*De gratis sessie alleen heeft al een waarde van € 397,- omdat mijn tips je zeker 1 of 2 klanten kunnen opleveren!

Toont alle 2 resultaten