Livedag: In 1 dag staat jouw bedrijf

Herken je dat…..

Een hoofd vol met goeie ideeën en er komt steeds meer bij als je ergens een webinar of training hebt gevolgd. En dan….. Blijft het erbij.  Hoe goed je intenties ook zijn, het lukt je maar niet om deze ideeën zo concreet te maken dat je ook echt tot uitvoering komt. Hoe logisch en makkelijk het ook leek toen je het opschreef.

 

De oorzaak?

De lijm, het systeem dat alles aan elkaar verbindt ontbreekt. Zo ben je steeds opnieuw stenen aan het stapelen, maar blijven ze niet staan waardoor je huis niet af komt. Je bent alsmaar druk met de losse stenen. Vet frustrerend toch?!

Je kunt al die losse onderdelen ook niet zelf aan elkaar verbinden. Niet omdat je niet slim genoeg bent, maar simpelweg omdat je zelf te diep in je bedrijf zit, waardoor je niet kunt zien wat er nodig is en op welke manieren je alles aan elkaar kunt verbinden.

 

De oplossing.

Vraag hulp. Je kunt ervoor kiezen om een training, cursus, coachprogramma van een paar maanden te volgen, er zijn hele goede. Maar als je hier geen zin in hebt of je wilt graag sneller en houdt van concrete, praktische stappen dan is een 1 op 1 livedag waarin we samen in 1 dag je bedrijf opzetten iets voor jou.

De livedagen hebben hun waarde zo enorm bewezen, dan ik ook jou deze mogelijkheid gun.

Waarom zou je er maanden over doen, uren en uren aan besteden, terwijl het ook in een dag kan?!

 

Voor wie is een livedag?

■ Je bent coach, dienstverlener en doet veel online;

■ Je bent nu ongeveer 1 á 2 jaar met je bedrijf bezig;

■ Je hebt een idee van wat je wilt bereiken;

■ De afgelopen periode heb je allerlei dingen geprobeerd en ontdekt wat je wel en niet leuk vindt;

■ Maar je bedrijf komt niet zo van de grond als je hoopt.

 

Resultaat van een livedag?

♥ Jouw idee is vertaald in een concreet plan en jaarplanning, zodat je precies weet wat je wanneer moet gaan doen en op welke manier;

♥ Je kunt a la minuut met je nieuwe plan aan de slag omdat we alles samen hebben uitgewerkt;

♥ Je hebt een logische aanbodladder, waardoor de route van potentiële klant naar betalende klant helder en logisch is;

♥ Je verdienmodel klopt en voelt voor jou goed;

♥ Je hebt er weer vertrouwen in dat je bedrijf gaat slagen omdat je nu alle losse onderdelen aan elkaar hebt verbonden op een manier die perfect bij jou past;

♥ Niet lukken is geen optie meer, dat voel je aan alles!

 

Wat zeggen anderen?

►  “Waanzinnig! Hoeveel je kunt doen in 1 dag is echt niet normaal. Mijn programma is nog beter geworden.”

► “Yes, mijn programma staat!”

► “Wat spannend, ik heb gewoon mijn eigen systeem.”

► “Dank je wel voor deze mooie dag en het helder maken van waar ik voor sta en hoe ik dat uit wil dragen. Ik ben alles vol enthousiasme thuis aan het vertellen.”

► “Superleuk! Dank je wel voor de liefdevolle schop onder mijn kont.”

► “Jij bent echt goud!”

Check de highlights op Instagram voor nog meer reacties.

Livedag Odette

En na de livedag…

Sta je er natuurlijk niet alleen voor!  In het 1 op 1 coachprogramma  Consistent Bouwen een je Business is precies dat wat we gaan doen. 

3 maanden lang ben ik jouw stok achter de deur, sparringspartner en help ik je focus vast te houden en consistent te blijven bouwen aan de groei van je bedrijf. 

Hier lees je alles over ‘Consistent Bouwen aan je Business’. 

Oke, to the point.

Dit gun ik jou ook. Plan via de knop hieronder een half uurtje in mijn agenda. Dan bekijken we samen welke resultaten jij in 1 dag kunt behalen.

 

Investering.

Een compleet verzorgde livedag waarbij jouw bedrijf aan het eind van de dag als een huis staat boek je voor € 997,- exclusief BTW.

Nieuw!

Klinkt een livedag heel gaaf, maar is het nu niet het moment of wil je er gewoon nog even over nadenken, schrijf je dan geheel vrijblijvend in op de interesselijst door hier te klikken. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe plekken die vrijkomen, maar verplicht het je tot niets.