Light Up Your Business

Meld je aan voor het Light Up Your Business lidmaatschap!


De deuren zijn op dit moment gesloten. Vanaf 26 oktober kun je je weer aanmelden.
Je kunt je al wel vast aanmelden voor de wachtlijst door hier te klikken.

Word lid van een groep gelijkgestemde ondernemers!

 

Enthousiaste coaches en dienstverleners die impact willen maken. Veel meer mensen willen helpen. Die hun eigen leven nog leuker willen maken dan het nu al is en die hun bedrijf als middel zien om dat te doen. En die het leuk vinden om samen met anderen te groeien, omdat ze geloven dat je samen veel (sneller) verder komt dan alleen.

Mensen om je heen snappen je niet goed en vinden jouw dromen maar onrealistisch. ‘Doe nou maar gewoon, dan doe je gek genoeg’’ is jou misschien ook wel eens verteld. Of wat ik zelf te horen kreeg: “je moet wel realistisch blijven hoor.”

Je hebt geen collega’s om mee te sparren, die er voor je zijn als het niet lekker gaat of om je successen mee te vieren en dit maakt dat ondernemerschap soms eenzaam kan voelen.

 

Weet dat je niet alleen bent!

Dat is super jammer, want je hoeft het niet alleen te doen. Sterker nog: Samen wordt alles leuker en samen groei je veel sneller!

2022 duurt nog ruim 1 kwartaal. Dat is nog tijd genoeg om serieuze stappen te zetten, maar tegelijkertijd is NU wel het moment om dat te doen.

Ik zie veel coaches en dienstverleners stagneren in hun groei omdat de welbekende ‘stok achter de deur’ ontbreekt. En precies die ga je krijgen in dit lidmaatschap. Ik gun het je dat je gaat groeien en je mooiste dromen waar gaat maken en daar heb je accountability, een schop onder je kont of soms gewoon een duwtje in de goede richting voor nodig.

livedag1

In dit lidmaatschap:

 

► Beginnen we met een concreet doel, die realistisch is en tegelijkertijd voelt als een stretch;

► Bepalen we per maand en per week wat het belangrijkste is om op te focussen en hoe je dit gaat doen. Hierdoor loopt je niet meer vast op de hoe.

 Je leert ondernemen simpeler te maken, waardoor het veel leuker én succesvoller wordt.

► Ga je de kracht van accountability ontdekken. Je komt in actie en blijft in actie. We doen het samen en krijgt een liefdevolle schop onder je kont wanneer je die nodig hebt.

► Leer je hoe je meer focus en structuur aanbrengt in je bedrijf, wat voor veel meer ontspanning en plezier in het ondernemen gaat zorgen.

► Ga je meer balans tussen je werk- en privé leven ontwikkelen. Want je gaat naast je bedrijf, jezelf, je energie en je mindset beter leren managen.

► En misschien wel het belangrijkste: Je staat er niet meer alleen voor. Er is altijd iemand die minstens net zo groot droomt als jij en die daarom op hetzelfde niveau met je kan sparren en met je mee kan denken.

Voor wie is dit lidmaatschap?

 

☼ Coaches en dienstverleners die groot durven dromen. Die zich hier niet (meer) voor willen schamen, maar deze dromen wil realiseren.

☼ Mindset, persoonlijke ontwikkeling, energie, het is voor jou niets zweverigs want je weet dat jouw succes hiermee is verweven. Maar je bent daarin tegen geen ‘zweefmuts’ en staat met beide benen stevig op de grond.

☼ Als er iemand ideeën, mogelijkheden en kansen ziet dan ben jij het! Overal schrijf je ze op. Het probleem is eerder focus te houden op wat jou nu écht helpt groeien.

☼ Je wilt geen ‘eenheidsworst’ zijn. Met kreten als ‘er zijn er al zoveel’ kun jij niets. Jij bent uniek en doet het net wat anders.

☼ Je wilt geen ‘eenheidsworst’ zijn. Met kreten als ‘er zijn er al zoveel’ kun jij niets. Jij bent uniek en doet het net wat anders.

☼ Niet lukken is voor jou geen optie.

Oke, nu praktisch. Wat gaan we doen, wanneer en wat kost het?

 

Ik ben dit lidmaatschap begonnen omdat je samen verder komt dan alleen. En daarom wil ik gelijkgestemde coaches en dienstverleners samenbrengen.

Ik weet ook dat een deel van de coaches en dienstverleners geen duizenden euro’s kan en/of wil betalen voor business coaching of dat ze geen behoefte hebben aan een programma dat maanden duurt.

Daarom is de investering voor dit lidmaatschap maar € 97 exclusief BTW per maand. En kun je elke maand in- of uitstappen. Je zit dus nergens aan vast als je dat niet wilt.

 

Deze maand kun je instappen van 20 september 20:00 uur tot 23 september 23:59 uur.

En dit is wat je krijgt:

 

 Een 1 op 1 kick off met mij waarin we jouw doelen bepalen of scherp stellen en waarin je uitleg krijgt over het maandplan en de evaluatie waarmee we gaan werken.

 Elke donderdag om 10 uur is er live coaching in- en met de groep van 1 á 1,5 uur. We bespreken wat heeft gemaakt dat je je weekdoelen wel of niet hebt gehaald en hoe je dit mee kunt nemen in jouw plan voor volgende week, je mag mij al je vragen stellen en ik zal (mini) masterclasses geven.

 Elke laatste donderdag van de maand staat de coaching in het teken van je maandplan voor volgende maand. Deze maak je vooraf en je krijgt hier van mij schriftelijk feedback op. Tijdens de coaching stellen we meerdere maandplannen scherp door middel van hot seats.

Geen zorgen als je er een keer niet bij kunt zijn, wan je krijgt alle opnames en houdt onbeperkt toegang.

 Tenslotte geloof ik enorm in overdeliveren dus er zullen ongetwijfeld spontaan extra’s bijkomen. 😉

De investering in het Licht Up Your Business lidmaatschap is € 97 excl. BTW per maand.

Je zit nergens aan vast en kunt maandelijks opzeggen.

Meld je aan voor het Light Up Your Business lidmaatschap!


De deuren zijn op dit moment gesloten. Vanaf 26 oktober kun je je weer aanmelden.
Je kunt je al wel vast aanmelden voor de wachtlijst door hier te klikken.