'Hoe krijg ik meer klanten?'

‘Hoe krijg ik meer klanten?’

23 maart 2020 door: Marjolein

Afgelopen week heb ik een aantal gewichtsconsulenten, leefstijlcoaches en voedingsdeskundigen gesproken omdat ik benieuwd ben naar wat hun bezig houdt en waar zij tegenaan lopen in hun bedrijf.

Er blijken en paar dingen die ze allemaal met elkaar gemeen hebben:

1: Hun grootste uitdaging is het krijgen van klanten.
2: Ze vroegen zich af ‘gaan mensen wel betalen voor mijn diensten?’
3: En dit bedoel ik op meest liefdevolle manier; ze zijn super goed in hun vak, alleen niet in ondernemen.

En het derde punt wil ik graag toelichten.

Aller eerst, ik snap het! Ik heb gestaan daar waar jij nu staat. Twee jaar lang heb ik zelf gestoeid met het ondernemerschap terwijl ik voedingsconsulent was.

Toen ik begon met mijn bedrijf dacht ik: ‘ik ben nu ondernemer en dat betekent dat ik alles zelf moet bedenken en zelf moet doen’. Na twee jaar kwam ik er achter dat dit helemaal niet waar is! Waarom zou je het wiel nog een keer uit moeten vinden, terwijl die al duizenden kregen is uitgevonden?

Als je een eigen bedrijf begint kom je er in eens achter dat alles mogelijk is. En alles is héél veel. Ik zag door de bomen het bos niet meer. Want goed zijn in je vak is toch echt heel iets anders dan een bedrijf opbouwen en winstgevend maken. Maar als je een bedrijf begint word je in eens ook ondernemer. Terwijl hier in de opleiding die je hebt gedaan nauwelijks aandacht aan is besteed. Vraag jij jezelf wel eens af ‘hoe dan?’ Dan ben je niet de enige.

Daarom ga ik je hiermee ga helpen! Gratis. Omdat ik vind dat jouw werk ontzettend waardevol is. En omdat het mijn droom is dat jij jouw grootste dromen gaat waarmaken.

Daarnaast weet ik dat het mogelijk is. Zolang er nog zo ontzettend veel geld rondgaat in de dieet-industrie zijn er ook klanten die jou met liefde voor jouw diensten willen betalen.

Ik wil je uitnodigen voor de Facebookgroep ‘Bouw een bloeiend bedrijf als gewichtsconsulent en leefstijlcoach.
Deze groep is speciaal voor gewichtsconsulenten, voedingsdeskundigen, leefstijlcoaches en alle andere coaches die hun klanten helpen om slanker, gezonder, fitter en vitaler te worden.

Het is een groep die bedoeld is om jou te helpen een betere ondernemer te worden. Een groep waarin je vragen kunt stellen over jouw bedrijf, het ondernemerschap en over hoe jij jouw bedrijf kunt laten groeien. Ook is deze groep er om elkaar te inspireren, elkaar het succes te gunnen en zakelijke successen met elkaar te vieren.
Deze groep is NIET bedoeld voor casus-overleg en client-gerelateerde vragen. Hiervoor zijn andere groepen.

Wil jij van jouw praktijk een écht succesvol bedrijf maken? Meld je dan aan voor deze groep.


Laat een reactie achter