Het 'geheime' wapen van succes.

Het ‘geheime’ wapen van succes.

7 juli 2023 door: Marjolein

Hoe consistent ben jij?

De quote “Consistency is key” heb je vast wel eens gehoord. En zo niet, dan bij deze 😉. En dit is er een om te onthouden want, waarheid als een koe. En dit ontdek je pas wanneer je al het andere geprobeerd hebt, je bijna de handdoek in de ring gooit, er poepieflauw van bent en besluit om nog maar 1 ding te doen en al het andere links te laten liggen.

Ik zie het keer op keer weer gebeuren. Ondernemers die zo keihard hun best doen om hun bedrijf van de grond te krijgen. Alles willen proberen en overal zichtbaar willen, omdat ze gehoord hebben dat dit moet of omdat ze de ‘grote’ ondernemers die hun voorbeeld zijn die zien doen.

En, voorop gesteld, ik snap je. Ik heb het zelf bij de start ook ongeveer zo aangepakt. Tot ik zo geen vrije tijd meer over had, ik me opnieuw moest voorstellen aan Rigor (mijn man) en ik mijn bed beter in mijn werkkamer kon zetten omdat ik hier toch zo goed als al mijn tijd doorbracht.

Maar had het effect? Tuurlijk. Wel iets. Maar totaal niet wat ik ervan had verwacht. Ik postte op facebook, instagram, tiktok, linkedin, had een podcast, stuurde mailtjes, had een blog, een facebookgroep en dan vergeet ik ongetwijfeld nog andere dingen die ik ook minimaal 3x per week wilde bijhouden.

Pfff alleen hier had ik een fulltime baan aan! En dan ‘moest’ ik ook mijn klanten nog helpen….

Dit klinkt niet alleen te gek voor woorden, dat was het ook!

En ik zie om mij heen ontelbare (startende) ondernemers precies dezelfde fout maken.

Je bedrijf komt hiermee niet van de grond.

Je krijgt hierdoor niet eens klanten die 10 rijen dik opgesteld staan voor je deur.

En ook krijg je niet in eens 100 volgers per week erbij.

Oke, wakker geschud? 😉 Mooi!

Dan kunnen we nu aan de slag met jouw online marketing een stuk effectiever maken.

En eigenlijk is dit te simpel voor woorden. Letterlijk. Want, maak het eens een heel stuk simpeler. En er is 1 vraag waarmee je dit in gang kunt zetten:

Als alles mogelijk zou zijn, op welke manier zou je dan het liefst klanten willen krijgen?

Want weet, alles is mogelijk! Dat is het leuke aan het ondernemerschap 😀

Het is jouw bedrijf, jij bepaalt wat wel en niet mogelijk is.

“Consistency is key” zei ik al. En de enige manier waarop je echt consistent kunt zijn is door niet alles te willen doen. Focus is het toverwoord. Waarop? Op wat jij het allerleukste vindt om te doen en dit doen op de plek waar jouw doelgroep aanwezig is. Zo consistent mogelijk.

Dit is de ‘geheime’ formule voor succesvolle online marketing.

Zo is bij mij mijn ‘podcast challenge’ ontstaan in juni. Toen heb ik gezegd dat ik de rest van het jaar elke werkdag een podcast online wilde zetten.

Niet omdat podcasten voor mij een uitdaging is, maar omdat de consistentie voor mij een uitdaging is.

We zijn nu een maand verder en er is 1 ding dat ik nu al ontdekt heb: 5 keer per week podcasten is veel makkelijker dan 1, 2 of 3 keer per week. Simpelweg omdat ik er een gewoonte van maak die ik elke dag afvink in mijn agenda.

De laatste 5 afleveringen zet ik hieronder voor je op een rijtje.

#199 over iets wat je in de content absoluut niet moet doen.

#200 over die f***king komkommertijd in de zomer, maar vooral over waarom dit bullsh*t is die we onszelf verkopen 😉

#201 over het vinden van een marketing-manier die bij jouw past.

#202 over het maken van een onuitwisbare eerste indruk op jouw doelgroep. En waarom de meeste ondernemers hier superslecht in zijn.

#203 sluit mooi aan op deze mail, want die gaat over jouw online marketing een heel stuk effectiever maken.

Wil je een (of meerdere) aflevering(en) luisteren, klik dat op het nummer van de aflevering en je gaat automatisch naar Spotify.

Mocht de zomervakantie voor jou beginnen vandaag, dan rest mij niets anders dan je een heerlijke vakantie te wensen.

En mocht jouw vakantie nog even op zich laten wachten en/of je wil deze zomer gebruiken om je marketingacties een stuk effectiever te maken, je bedrijf te laten groeien en eindelijk eens resultaat en groei te zien in je bedrijf dan heb ik denk ik iets interessants voor je.

Binnenkort start namelijk de volgende ronde van CRUSH. Hierin werken we 3 maanden samen om een bedrijf te bouwen waar jij smoorverliefd op bent én waar resultaat uit komt. Anet, die momenteel meedoet aan de pilotronde zegt er het volgende over:

“Ik heb eindelijk de juiste businesscoach gevonden in Crush. In andere trajecten kreeg ik weliswaar een plan met wat ik moest doen en waarom, maar niet de praktische vertaling van hoe ik dat moest aanpakken. Bij Marjolein vond ik wel die praktische ondersteuning, waardoor ik nu daadwerkelijk actie onderneem en vooruitgang boek in mijn bedrijf.”

En dat is precies waarom in CRUSH extra focus ligt om de implementatie. Echt aan de slag met alle kennis. Het echt in de praktijk brengen en in actie komen! Want dit is waar je het verschil maakt in een succesvol bedrijf en nog een tijd aanmodderen zonder resultaat.

Ronde 2 start op 1 september en je kunt je nu al inschrijven. Wanneer je je inschrijft voor 1 augustus krijg je er (naast een lekkere korting met de code ‘Zomer2023’) ook nog een hele gave bonus bij! Namelijk een 1-op-1 call met mij. En die kun je voor de zomer inzetten wanneer je tijdens de zomer nog wil gaan knallen. Of juist tijdens CRUSH. Die keuze is aan jou. 😊

> Klik hier als het tijd wordt voor actie en vooral voor meer succes in jouw business <

Wil je alles over CRUSH nog even nalezen, klik dan hier.


Laat een reactie achter