Happy Valentine!

Happy Valentine!

14 februari 2022 door: Marjolein

Het is vandaag 14 februari. De dag van de liefde. Valentijnsdag. 
En laten we vooral heel realistisch zijn…. Een gewone maandag net als alle anderen die commercieel aardig gehypet is 😉 

Desalniettemin (mocht je nog een galgje-woord zoeken, dit is ‘m!) is liefde een van de belangrijkste dingen in het leven. Liefde voor anderen. Liefde voor wat je doet. Liefde voor het leven en bovenal liefde voor jezelf.

En in dat kader wil ik een liedje met delen. Klik op de link om hem via YouTube te luisteren. Zet hem op repeat en zing lekker mee!

Vandaag is ook dag 10 van de LIVE 10 DAAGSE. De afgelopen 10 werkdagen ben ik om 10 uur live gegaan in de Bloeiend bedrijf groep en op Instagram om iets met je te delen binnen het thema ‘Klanten krijgen.’

Een voorwaarde voor het krijgen van klanten is dat de basis van je bedrijf op orde is. Daarom geef ik als afsluiting van de LIVE 10 DAAGSE een keer extra de training ‘Word succesvol als gewichtsconsulent of leefstijlcoach’.
In deze training bespreken we de basis van een succesvol bedrijf en aan het eind weet je precies welke elementen in jouw bedrijf wat extra liefde kunnen gebruiken. Doe je mee? Je kunt je gratis aanmelden door hier te klikken.

Sluit ik af met je een hele fijne week en natuurlijk Valentijnsdag te wensen.


Laat een reactie achter