Geen bullsh*t!

Geen bullsh*t!

19 december 2021 door: Marjolein

Het is tijd.
Tijd om echt je plek te pakken.
 
Samen met 3 top ondernemers ga ik je helpen om van 2022 je beste en meest succesvolle jaar ooit te maken.
 
Dat doen we in de gratis transformerende training Nieuwe Ondernemen: In je grootsheid stappen en vanuit daar expanderen.
 
Waarom deze training?
 
Omdat er een nieuwe tijd is aangebroken. En deze nieuwe tijd vraagt om iets anders dan we tot dusver gedaan hebben; Nieuw Ondernemen. Het oude mogen we loslaten en we worden uitgenodigd om nog meer te vertrouwen op deze nieuwe tijd  en mogelijkheden, maar bovenal op onszelf.
 
En dat is de BIG WHY achter mijn bedrijf.
 
Nog veel te veel vrouwen houden zichzelf klein. Durven het niet om écht te vertrouwen op zichzelf en voor hun eigen waarde te gaan staan. En dit staat je geluk, maar ook het succes van je bedrijf in de weg. Je saboteert jezelf. Niet bewust, maar we doen het allemaal.
 
Zo ook ik. Ik ben jarenlang gepest. Had geen zelfvertrouwen. Durfde niet in het openbaar te spreken. Zelfs leraren zeiden dat ik beter mijn mond kon houden omdat mijn stem zo irritant was. No way dat ik ooit had gedacht dat ik met praten, het geven van trainingen en coaching mijn geld zou verdienen.
 
Tot na meer dan 25 (!!) jaar de maat vol was. Voor wie paste ik me altijd aan als wat ik deed toch nooit goed genoeg was in de ogen van anderen?!
Een depressie, burn-out, een arbeidsconflict waren nodig om mij te helpen inzien dat ik gewoon goed genoeg ben zoals ik ben. Dat ik mag gaan staan voor wie ik ben en dat ik vanuit hier mag stralen.
 
Ondernemen is een grote les in persoonlijke ontwikkeling. Steeds mag je een lager dieper. En de diamant die onder die laagjes vandaan komt is de mooiste, beste en meest succesvolle versie van jou die je je ooit had kunnen voorstellen. Laagje voor laagje mag je- en ga je meer stralen.
 
Dit gun ik iedereen en dit is er voor iedereen!
 
Daarom hebben wij, Ismay Ko (enneagram expert) Daphne Verkaik (online business strateeg), Marjolein Nijstad (business coach) & Martine Goudriaan (carddeck junkie & manifesteer genius), deze magische, transformerende 4 weekse training ontwikkeld, speciaal voor jou!
 
Hoe gaaf is dat?!
De eerste stappen naar je echte innerlijke- en business groei.
Zonder bullshit.
Om zo het juiste pad te gaan volgen vanuit wie jij echt bent, vanuit liefde en zonder dit puur op wilskracht te hoeven doen.
Waarin jij leert om nu écht in je grootsheid te stappen en je fysiek, mentaal en emotioneel sterker gaat maken!
 
Klinkt dat als muziek in de oren? Doe dan ook gezellig mee.
Je gaat in 4 weken, 28 dagen, grote magische doorbraken maken.
Je gaat écht doorpakken en patronen ontwortelen, zodat jij de business en het leven gaat krijgen wat jij wilt!
 
Wij kunnen niet wachten en zitten volop in de actie om dit samen met jou te doen!
 
We starten fris en fruitig op 3 januari (lekker na de feestdagen)
Meld je nu alvast aan voor onze besloten FB groep Nieuwe Ondernemen: In je grootsheid stappen en vanuit daar expanderen.


Laat een reactie achter