Écht leven van jouw bedrijf

Training: Écht leven van jouw bedrijf.

Training speciaal ontwikkeld voor BGN-Gewichtsconsulenten.
BGN geaccrediteerd (5 punten)

Heb jij van jouw passie jouw bedrijf gemaakt?

Ben je dag en nacht aan het werk, maar heb je nog steeds geen fatsoenlijk inkomen?

Wil je met meer plezier en minder stress een succesvol bedrijf runnen?

 

Goed nieuws!

Ik heb voor jou een training ontwikkeld die jouw leven als ondernemer voorgoed verandert.

Ontdek hoe jij meer inkomen en voldoening haalt uit jouw bedrijf, met minder inspanning en minder stress. Ontdek hoe jij écht kunt gaan leven van jouw bedrijf.

Ervaringen van anderen

‘Ik heb de personal businesscoaching van Marjolein als eerste mogen proberen en het heeft mij zo geholpen! Tijdens ons kennismakingsgesprek vielen er al zoveel kwartjes. Ik bleek mezelf best in de weg te zitten, waardoor mijn bedrijf niet echt goed van de grond kwam. Marjolein heeft mij geleerd om anders naar dingen te kijken en heeft mij praktische tips gegeven waardoor niet alleen mijn omzet omhoog is gegaan, maar ik me ook veel beter en professioneler voel en ik in eens meer tijd lijk te hebben. Het is net of het allemaal wat lichter geworden is. Mijn bedrijf past nu echt bij mij en hoe ik wil leven. En ik kan het personal business plan dat we gemaakt hebben er elke keer opnieuw bij pakken en gebruiken, zodat ik mijn doelen niet uit het oog verlies of wanneer ik nieuwe doelen wil stellen.’

Manja

‘Ik ben echt blij dat ik deel mocht nemen aan het programma omdat ik nu veel beter in mijn vel zit. Dit komt echt door de tips van Marjolein. Elke week planden we een coaching call waar ik alles kon vragen en waar we alles bespraken.
Ik kan nu met heel veel energie mijn bedrijf runnen, precies waar ik naar op zoek was! Marjolein, dank je wel :)’

Kelly

‘De coaching van Marjolein heeft me het inzicht en vertrouwen gegeven dat ik even kwijt was. Ik heb nu een heel concreet plan waarmee ik mega resultaten ga halen! Mijn droom is terug en ik weet precies hoe ik die waar ga maken.’

Tessa

‘Wat slaat Marjolein de spijker op zijn kop! Haar energie en enthousiasme werken zo aanstekelijk. Aan het eind van de live dag ging ik moe, maar ook vol energie en ideeën naar huis. De volgende dag ben ik direct aan de slag gegaan met alle plannen die we gemaakt hebben. Ik voel me zekerder en ben als persoon en ondernemer gegroeid. Ik heb meer focus en weet hoe ik mijn doelen moet bereiken. Mijn bedrijf en mijn omzet groeit hierdoor. Dank je wel Marjolein!’

Flora

Wil jij ook meer vrijheid, minder stress en écht kunnen leven van jouw bedrijf?

Meld je aan voor deze training.

  • Ontdek waarmee jij je onderscheid van collega’s
  • Vertaal jouw kracht en kansen naar een concreet en helder actieplan
  • Jouw actieplan zorgt voor groei en ontwikkeling
  • Van jezelf én van jouw bedrijf
  • Je hebt meer focus
  • Je weet wat jouw doelen zijn én hoe je deze kunt bereiken

Praktische informatie

Als ondernemer ben je de fundering van jouw bedrijf. Om écht te kunnen leven van jouw bedrijf heb je een stevige fundering nodig die past bij het doel dat jij voor ogen hebt.
Tijdens de training ‘Écht leven van jouw bedrijf’ gaan we aan de slag met deze fundering. We bepalen doelen en schrijven een concreet actieplan, zodat jij jouw doelen ook daadwerkelijk kunt realiseren.

Let op: In verband met de Corona-maatregelen zijn de data gewijzigd!

Datum:
Donderdag 14 mei 2020 regio Noord

Woensdag 20 mei 2020 regio Midden
Donderdag 28 mei 2020 regio Zuid

Locatie:
Centrale locatie in de regio met voldoende parkeergelegenheid, die goed bereikbaarheid is met het openbaar vervoer.

Inhoud:
– Trainingsdag waarin we 5 modules behandelen

– Online leeromgeving
– Werkboek
– Individueel 1 op 1 coachgesprek

Module 1: Mindset. Saboteer jij jouw succes?
Module 2: Bepaal jouw doelen of grote droom.
Module 3: Wie is de beste en meest succesvolle versie van jou? Wat maakt jou uniek en waar liggen jouw krachten en kansen?
Module 4: Jouw actieplan. Wat ga je doen, wanneer en op welke manier?
Module 5: De toekomst. Hoe zorg je dat je op koers blijft? En wat te doen als je van je koers raakt of dreigt te raken?

Resultaat:
Na deze training weet jij waar jouw kracht en kansen liggen en heb jij deze vertaald naar een concreet en helder actieplan die je kunt inzetten voor de groei en ontwikkeling van jezelf als ondernemer én voor jouw bedrijf.

Daarnaast heb je meer focus doordat jij weet wat jouw doelen zijn en hoe je deze kunt bereiken. Heb jij meer zelfvertrouwen waardoor jij jezelf en jouw bedrijf, maar ook jouw vak super sterk kunt neerzetten.

Alles wat je tijdens deze training leert kun je keer op keer opnieuw gebruiken. Wanneer je nieuwe doelen wilt stellen of wanneer je toe bent aan het zetten van de volgende stap in de groei van jouw bedrijf.

Het werkboek dat je krijgt blijft digitaal beschikbaar. Daarnaast heb jij onbeperkt toegang tot de online omgeving met verdiepende video’s en achtergrondinformatie.
In een 1 op 1 coachgesprek finetunen we jouw actieplan en gaan we dieper in op wie jij bent als ondernemer.

Investering:
€ 447,- exclusief btw.

Doe je mee?

Ik doe mee met de training in regio Noord.

Ik doe mee met de training in regio Midden.

Ik doe mee met de training in regio Zuid.