De gouden tip, verdwalen in het bos en ChatGPT

Marjolein Nijstad

De gouden tip, verdwalen in het bos en ChatGPT

20 april 2023 door: Marjolein

Oef.. ik weet nog zo goed hoe het voor mij was toen ik nog maar net bezig was met mijn bedrijf… Net ondernemer en ongeduldig als ik was wilde ik natuurlijk niets liever dan dat mijn bedrijf snel van de grond krijgen en het tot een daverend succes maken. En ik weet nog dat ik mezelf regelmatig de vraag stelde: “Maar hoe doe je dat?” Alles was nieuw voor me. Hoe zorg je er dan voor dat je niet verdwaalt in al je dagelijkse bezigheden en je focust op de juiste acties?

De gouden tip is simpel: leer focussen. Focussen op de dingen die er echt toe doen en die bijdragen aan de groei van je bedrijf. Dit kan lastig zijn, vooral als je nog zoekende bent en niet precies weet wat de juiste acties zijn. Maar daarvoor heb ik iets nieuws ontwikkeld: CRUSH.

Op 1 mei gaat CRUSH van start en we hebben nog maar een paar dagen over voordat de pilot aanbieding afloopt. In CRUSH leer je niet alleen hoe je je kunt focussen op de juiste acties, maar ook hoe je deze acties snel en effectief kunt uitvoeren. Omdat de implementatie en integratie van alles dat je leert zo belangrijk is ligt hier extra de nadruk op. En het beste van alles? Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden, want ik heb alles al voor je uitgezocht en getest.

Laat me je meenemen in een verhaal. Stel je voor dat je een avonturier bent die een reis maakt door een dichtbegroeid bos. Het pad is hobbelig en overal om je heen zie je bomen en struiken. Je kijkt om je heen en het is prachtig! Maar, je voelt je overweldigd en vraagt je af of je ooit de weg zult vinden.

Maar dan zie je plotseling een pad dat je nog niet eerder hebt gezien. Het lijkt helderder en rechter dan de andere paden. Je hebt het gevoel dat dit pad je ergens naartoe zal leiden. En dus besluit je om het te volgen.

Het pad wordt steeds duidelijker en je begint meer vertrouwen te krijgen. Je ziet de bomen en struiken minder vaak en krijgt het gevoel dat je dichter bij je doel komt.

Zo is het ook met CRUSH. Het geeft je een helder pad en een duidelijke richting. Door je te concentreren op de juiste acties, zul je sneller en effectiever groeien dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

En wist je dat je in CRUSH niet alleen leert hoe je je focus op de juiste acties kunt leggen, maar ook hoe je technologie optimaal kunt inzetten om je bedrijf te laten groeien? Zo leer je bijvoorbeeld hoe je ChatGPT kunt gebruiken om meer klanten te krijgen en je bereik te vergroten. En dat is slechts het topje van de ijsberg!

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij de groeiende community van ondernemers die hun bedrijf snel en gemakkelijk van de grond willen krijgen. Meld je aan voor CRUSH voordat de pilot aanbieding afloopt en ontdek hoe je je kunt focussen op de juiste acties om je bedrijf te laten groeien.

Tot gauw!


Laat een reactie achter