CRUSH

Leer alles over het opbouwen van een bedrijf waar je smoorverliefd op bent en alles wat je nodig hebt om je doelen te ‘crushen’ en te blijven groeien.

 

Voor de vrouw die klaar is om zichzelf en haar business écht serieus te gaan nemen? Een fundering onder je bedrijf te leggen waarop je een bedrijf bouwt waarin je veel meer mensen kunt helpen, veel meer impact kunt maken én je jouw eigen leven veel leuker kunt maken omdat je meer geld verdient, terwijl je meer vrije tijd hebt? Bouw in CRUSH dan aan een bedrijf waar je smoorverliefd op bent.

 

Een stap voor stap, compleet, online programma waarin we jouw bedrijf van A(anbod) tot Z(ichtbaarheid) en alles wat er tussenin zit samen opbouwen, op een manier die bij jou past. We combineren strategie, energie en mindset en dan gaat het niet alleen om kennis opdoen, maar juist zorgen voor de implementatie van die kennis, want dat is waar je het verschil gaat maken.

 

Je wilt een succesvol bedrijf waar niet alleen voldoende omzet uitkomt, maar waarin jij ook met superveel plezier werkt. Maar de realiteit is dat je bedrijf en ondernemen veel te vaak voelt als zwaar, moeilijk en heel vaak helemaal niet leuk. Dat moet én kan anders!

 

 

Je bent met zoveel vuur en enthousiasme aan het ondernemersavontuur begonnen. Hoe langer je ermee bezig bent, hoe meer ideeën je krijgt. En dan….. Blijft het erbij.  Want al die nieuwe kennis, informatie en onderwerpen waar je ook nog iets mee ‘moet’ overspoelen je soms. Hoe goed je intenties ook zijn, het lukt je maar niet om alles zo concreet te maken dat je het ook echt kunt implementeren zodat het ook daadwerkelijk tot meer klanten en omzet leidt. Het frustreert je, want je wil het zo graag. En omdat je zo je best doet begrijp je er ook geen bal van dat het maar niet lukt!

De vraag “HOE DAN” blijft maar door je hoofd spoken!

Marjolein Nijstad

Een baan in loondienst, je gezin, je sociale leven en dan ook nog je bedrijf opbouwen. Het wordt je soms te veel. Hierdoor voel je je onzeker en je vraagt je zelfs wel eens af “kan ik dit wel?”

 

Wat je wil is een bedrijf waar jij in de eerste plaats zelf smoorverliefd op bent. Waarin je heel veel blije klanten hebt. En waarmee je ook nog eens meer dan voldoende geld verdient.

 

Wacht dan niet langer en meld je aan voor CRUSH!

CRUSH is het meest complete businesscoaching programma dat je je maar kunt voorstellen. Alles dat jij als startende ondernemer nodig hebt en op termijn nodig kunt gaan hebben komt erin te zitten.

 

Een steeds groeiende Academy met (gast) masterclasses, een werkboek, templates en een community waar je een jaar toegang tot houdt. Dat is CRUSH.

Je leert niet alleen alles over het opbouwen van een succesvol bedrijf, maar wordt je ook geholpen bij de implementatie van alles dat je leert.

 


Terwijl je bezig bent met CRUSH:

√ Weet je steeds beter hoe jouw grote droom eruit ziet én ken je de weg om daar te komen.

√ Ben je je steeds meer bewust van jouw saboteurs en beren op de weg en leer je hiermee om te gaan op zo’n manier dat ze je er niet meer van weerhouden om je doelen te verwezelijken.

√ Leer je jouw doelgroep zo goed kennen dat je precies weet wat je moet zeggen om hun interesse in jouw hulp, programma of diensten te wekken.

Creëer je een aanbod waar jij zelf verliefd op bent én dat precies aansluit bij wat jouw doelgroep zoekt. Hierdoor kopen ze het veel makkelijker en sneller en hoef jij niet meer te leuren en sleuren om klanten te krijgen.

√ Weet jij niet alleen exact wat je doel is, maar ook wat voor jou de leukste en makkelijkste weg is om die te realiseren.

√ Ren je niet meer als een hamster in een hamsterwiel in je bedrijf rond, maar ga je gestructureerd en gefocust op je doel af omdat je de goede dingen doet in de juiste volgorde. Je weet precies waar je op mag focussen en waar vooral niet op om je bedrijf van de grond te krijgen en te kunnen blijven groeien.

√ Leer je pitchen als een pro, waardoor je altijd een daverende eerste indruk maakt en mensen je wel moeten onthouden.

√ Bepaalt je bedrijf niet langer jouw leven en agenda, maar sta jij als zelfverzekerde leider aan het roer en heb jij de controle (terug).

√ Is verkopen een feestje voor je geworden? En ja, ik weet zeker dat het ook voor jou zo kan voelen. 😉

√ Ben je niet meer dag en nacht aan het werk en aan het eind van de week doodop, maar zit je lekkerder in je vel, heb je ook tijd en energie voor jezelf, je partner, gezin en voor het doen van leuke dingen.

In CRUSH leer je alles over het zelfverzekerd opbouwen van je bedrijf, het creëren van een constante klantenstroom en hoe je jouw bedrijf laat groeien op een manier die perfect bij jou en in jouw leven past.

 

CRUSH is vooral waardevol voor vrouwen die:

 

☼ Op het punt staan de starten met hun bedrijf of die hier al mee bezig zijn en die er geen zin in hebben om zelf het wiel uit te vinden of het juist graag in een keer goed willen aanpakken.

☼ Die al een tijdje bezig zijn, hier ook heel druk mee zijn, maar waarbij het om de ene of andere reden maar niet wil lukken.

☼ Vrouwen die zich regelmatig onzeker voelen in hun bedrijf en die merken dat dit ze in de weg zit bij het laten groeien van hun bedrijf.

☼ Die online hun diensten aanbieden, in hun bedrijf een combinatie willen tussen online en offline werken of die zelfs helemaal online werken.

CRUSH is voor de vrouw die houdt van ‘zelfstudie’ en voor wie het voldoende is om haar vragen te kunnen stellen, zodat ze snel weer verder kan.

Marjolein Nijstad

Deze onderwerpen zullen in CRUSH zeker voorbij komen:

Doelgroep

Aanbod

Doel, plan en acties

Website

Focus, planning en structuur

Weggever en funnel

Webinar en challenge

Ken je cijfers en leer erop te sturen

Verkopen en salesgesprekken

Administratie

Podcast / YouTube kanaal starten

Content maken

ChatGPT

Pitchen

Emailmarketing

En nog veel meer…

En geen zorgen, je leert niet om nog harder te werken, maar juist slimmer.

Het is veel en dat betekent dat je niet alles kunt doorlopen in een paar maanden. En dat hoeft ook niet. Bij CRUSH hoort een academy die week na week en maand na maand zal worden uitgebreid. Je hebt een jaar toegang tot de academy én alle uitbreidingen en toevoeging, plus tot de community waarin je ook al je vragen kunt blijven stellen.

Wat ga jij nu doen?

 

Je kunt natuurlijk blijven ‘aanrommelen’ in je eentje, met allerlei e-books, challenges en webinars die je online kunt volgen. Besef alleen wel dat het niet voor niets is dat alle tips en trucs nog niet tot jouw grote doorbraak hebben geleidt. Alles wat je gratis kunt doen is waardevol en helpt, maar tot op zekere hoogte. Wil je de diepte in en jezelf en je bedrijf echt serieus namen, dan ga je er niet komen met het zoveelste gratis e-book of webinar. Daarbij is ondernemen een vak waar we op school niet voor worden klaargestoomd. Ondernemen is een vak dat je alleen wel te leren hebt wanneer je voor jezelf begint. En iedereen kan het leren en is tegelijkertijd nooit uitgeleerd. Ik laat me ook nog steeds coachen en dat zal ik ook altijd blijven doen.

 

Je kunt de investering super spannend vinden en je hierdoor laten tegenhouden.
Natuurlijk is een investering in jezelf en je bedrijf spannend. Je mag het spannend vinden. Graag zelfs! Want dan weet ik dat jij het meeste resultaat uit onze samenwerking zal halen.
Laat je alleen niet leiden (of liever gezegd lijden) door angst. Ze zeggen niet voor niets dat angst een slechte raadgever is. Voel je dat vlammetje ergens in jouw branden? Kriebelt het als je vooruit denkt aan het moment dat jij je doelen hebt gerealiseerd? En weet jij diep van binnen dat als je er niet langer alleen voorstaat de kans dat het jou ook gaat lukken vele malen groter is?

 

En je kunt je aanmelden voor CRUSH! 🙂

Investering

 

De investering voor CRUSH is € 997,- (excl. BTW)
Als ondernemer krijg je elk kwartaal de BTW terug bij het doen van je aangifte omzetbelasting.

(Je kunt ook in 6 termijnen van € 175,- (ex BTW) per termijn betalen.)

Praktisch, dit is wat je krijgt in CRUSH:

 

♦ Direct toegang tot de CRUSH Academy + alle toevoegingen en uitbreidingen.

♦ 1-op-1 kick-off via Zoom

♦ Maandelijkse live Q&A voor het stellen van al je vragen

♦ Een jaar lang toegang tot de online community voor het stellen van al je vragen.

 

Het resultaat van CRUSH:

 

◘ Je bedrijf staat als een huis

◘ Jij voelt je veel zelfverzekerder

◘ Je kent je ideale klant door en door en weet waar je ze vindt

◘ Je aanbod is onweerstaanbaar, je doel en plan zijn helder

◘ Meer focus, structuur en zelfvertrouwen

◘ Geen jeuk meer van verkopen en marketing

◘ Je maakt een KEI van een eerste indruk

◘ (weer) Vertrouwen in de toekomst

◘ Alle tools voor meer omzet en meer klanten op de korte én lange termijn

 

♥ Maar vooral: Ondernemen op een zo leuk en simpel mogelijke manier, die perfect past bij jou en je dromen.

Dit is wat anderen zeggen:

1

Veel gestelde vragen:

Wanneer start en eindigt CRUSH?

Je kunt direct starten en de trainingen volgen op het moment dat het jou uitkomt. Maandelijks is er live coaching en tussendoor  kun je onbeperkt je vragen stellen. Je hebt een jaar lang toegang tot alles.

Wat kost CRUSH?

De investering die je doet in het bouwen van een bedrijf waar je smoorverliefd op bent is tijdelijk geen €1247, maar slechts € 997 exclusief BTW. Je kunt ook in 6 termijnen betalen.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker kan dit. Je kunt in 3 termijnen van € 425,- exclusief BTW betalen. Betaal je in termijnen, dan komt er per termijn wel € 10,- aan administratiekosten bij.

Ik vind de investering heel spannend.

Dat snap ik heel goed. En als je nog niet zo vaak in je bedrijf geïnvesteerd hebt is dat ook heel logisch. Weet je dat het juist goed is dat je het spannend vindt? Mijn ervaring is namelijk dat de mensen die de investering spannend vinden het meest uit een programma gaan halen.

Ik heb een andere vraag.

Geen probleem, ik beantwoord je vraag met liefde! Mail je vraag naar info@marjoleinnijstad.nl en je krijgt van mij persoonlijk bericht terug.

Ik weet niet zeker of CRUSH iets voor me is, kunnen we even overleggen?

Natuurlijk kunnen we even overleggen. Mail naar info@marjoleinnijsad.nl en dan plannen we een korte call in. Ik zal eerlijk met je meedenken. En komen we tot de conclusie dat CRUSH niets voor je is of zijn wij geen match, dan verwijs ik je door naar een collega.