Consistent bouwen aan je business

1 op 1 coachprogramma ‘Consistent Bouwen aan je Business’ 

 

De basis van je bedrijf staat en misschien hebben wij die samen wel neergezet tijdens een livedag. Nu wil je doorpakken. Blijven groeien en zorgen voor een constante klantenstroom.
Je wilt beter in de flow kunnen blijven. Je focus vasthouden. Aan de slag (blijven) met je plan en voorkomen dat je weer in de gewoontes van alledag opgaat en je bedrijf naar de achtergrond verdwijnt.

Dit kun je niet zonder stok achter de deur. Je hebt iemand nodig die je scherp houdt,  waaraan je je vragen kunt stellen en die jou kritische vragen stelt en met wie je kunt sparren als je het even niet weet.

Want, de theorie van het ondernemen ken je misschien wel, maar die consistent en consequent toepassen blijft een uitdaging. Het lukt je gewoon niet om alle tips en handigheidjes die je geleerd hebt blijvend toe te passen in de praktijk.

Hierdoor twijfel je soms. Past de strategie die je gekozen hebt wel echt bij je? Klopt je plan en (jaar)planning nog wel? Moet je het misschien toch anders gaan doen? Of moet je misschien wel alles omgooien?

Tegelijkertijd knaagt er iets anders aan je: Je klanten zijn tot nu toe al heel blij met je. Ze halen zulke goede resultaten. Daar wil je meer van en daar zou je toch veel meer mee moeten kunnen verdienen? Maar, hoe dan?

 

De basis van je bedrijf staat.

 

En kennis heb je genoeg. Ook over ondernemen, anders was je niet zo ver gekomen als je nu bent. Het lukt je alleen niet om al deze kennis consistent toe te passen. Er komen steeds weer nieuwe vragen omhoog. Ook het vasthouden van je focus is een uitdaging. Soms komt het leven tussendoor of word je opgeslokt door je agenda en alle verplichtingen. Om dan ook nog te werken aan de groei van je bedrijf…..

Het kan in je bedrijf slimmer, beter en makkelijker en je weet dat het niet slim is om dat in je eentje te gaan doen.

 

Het is tijd…

Om door te pakken en om ook echt met je plan aan de slag te gaan;

Ervoor te zorgen dat nog meer klanten heel  blij met je zijn en over je gaan vertellen, zodat mond op mond reclame nog beter op gang komt;

Gaan ervaren dat je aanbod echt staat en keer op keer zien dat het werkt, waardoor je dit vol zelfvertrouwen kunt verkopen;

Om er naartoe te werken dat je helemaal kunt leven van je bedrijf;

Vooral is het tijd om Consistent te blijven Bouwen aan de groei van je Business. Qua omzet, klanten, vrijheid, (zelf)vertrouwen en het plezier dat je ervaart.

 

Je voelt aan alles dat er meer in jou en in je bedrijf zit dan je er tot nu toe hebt uit gehaald. Je wilt voorkomen dat je (weer) op het punt komt dat je er niet helemaal uit komt, vastloopt en misschien wel tegen een plafond aanloopt, in je omzet, je agenda en in de tijd die je hebt. Want, je wilt meer klanten, meer inkomen, meer structuur, meer tijd, meer vrijheid en het mag allemaal ook wel wat gemakkelijker gaan. Dan is NU het moment om door te pakken!

Simmer, makkelijker en op een leukere manier je doelen halen, daar gaat Consistent Bouwen aan je Business over.

Consistent Bouwen aan je Business

 

De drempels die je nu ervaart daar ga ik je overheen helpen. En we zorgen voor consistente groei door slimmer te werken, focus aan te brengen en met een gedegen maandplan, op een strategische manier toe te werken naar het realiseren van je doelen. 

Daarnaast leer je hoe je de simpelheid terugbrengt in je marketing- en sales acties. En hoe je het effect van je acties kunt bijhouden en hoe je hierop bijstuurt.

Je krijgt meer overzicht over je bedrijf, pakt de regie terug en ik houd je accountable om elke week te doen wat nodig is om je bedrijf te kunnen laten groeien.

 

Wat krijg je allemaal:

► Maandelijks een 1 op1 coachgesprek waarin we jouw maandplan voor de volgende maand bespreken en aanscherpen;

► Werkbladen waarin je jouw strategie kunt monitoren en de effecten kunt bijhouden en finetunen;

► Wekelijks een check-in om je voortgang te bewaken;

► Wekelijks live office-hour om al je vragen te stellen;

► Veel meer focus en nog meer plezier in het ondernemen;

Investering, 3 opties:

Basis

3 maanden Consistent Bouwen aan je Business  € 1497,- exclusief BTW.

[add_to_cart id=”3504″]

 

* AANBEVOLEN *

Livedag met aansluitend 3 maanden 1 op 1 ‘Consistent Bouwen aan je Business’ €2197 ,- exclusief BTW.

[add_to_cart id=”3505″]

 

Even overleggen

Heb je een vraag of twijfel je wat voor jou de beste optie is, boek dan een gratis strategiegesprek.

Dit zeggen anderen