Back to Business Training

Back to Business!

De vakantie was fijn. Je hebt genoten van het weer, vrije tijd, ontspanning en meer tijd doorbrengen met het gezin. Heerlijk! Uitgerust en wel ben je er weer klaar voor!  Klaar om te knallen en klaar om de laatste maanden van het jaar mega succesvol te maken!

Maar…. Na de vakantieperiode is het weer even inkomen. Niet alleen moet je weer wennen aan het ritme , maar daar is die verrekte ‘Hoe dan?’ ook weer….
Als je voor de vakantie geen plan hebt gemaakt voor de rest van het jaar krijg je er dus gelijk een reality check bij. Want, waar ga je beginnen?

Je hebt een plan nodig. En dat plan maken we tijdens de Back to Business Training. En we maken hem zo concreet dat je acties kunt gaan inplannen in je agenda.

Klinkt als een top plan, toch?! 

Ik weet nu al genoeg. Ik doe mee!

Na deze training

Heb je een concreet doel

Weet je precies welke acties jij gaat ondernemen om dat doel te realiseren.

Heb je een concreet plan, dus weet je precies waar je moet beginnen

Kun je precies vertellen wie jouw ideale klant is, waar je die gaat vinden én hoe je hier een betalende klant van kunt maken.

Kun je realistische doelen stellen en bepalen hoe je die kunt gaan bereiken. Zo kun je na de vakantie makkelijk je focus terugpakken.

Werk je niet meer hap snap en mee met hoe de wind waait, maar volgens een concreet plan zodat je focus blijft houden en echt naar je doel toe werkt.

Weet je hoe je je omzet laat groeien en je aan het eind van het jaar met een tevreden gevoel terugkijkt.

Begrijp je nog beter hoe ondernemen werkt. En hoe beter je het spel snapt, hoe beter je hierin bent!

Maak je van de laatste maanden van het jaar de állerbeste!

Praktisch

Datum: Zaterdag 29 augustus 2020

Tijd: 10:00 tot ongeveer 15:00 uur

Locatie: Online via Zoom, dus vanuit jouw eigen luie stoel 😉

Investering: € 27,- inclusief btw (€ 22,32 exclusief btw)

Veel gestelde vragen

‘Ik ben nog maar net begonnen of ga bijna beginnen. Is de training ook voor mij geschikt?’
Jazeker! Ik zou bijna zeggen dat hij dat zelfs heel erg geschikt is voor jou. We besteden aandacht aan wat er is basis nodig is om succesvol bedrijf op te bouwen. Als je bij de start gelijk deze informatie hebt maak je het jezelf dus vooral erg makkelijk.

‘Ik heb nog helemaal geen plan en weet niet zo goed wat ik wil bereiken, gaat de training me dan helpen?’
Absoluut. Ze zeggen vaak: ‘Action brings clarity’. En ik weet dat het inderdaad zo werkt. Wat hiermee bedoeld wordt is dat wat je wil bereiken steeds duidelijker wordt door te doen. Door een plan te maken en stappen te zetten weet je dus steeds beter wat je wil en wat je niet wil.

‘Op 29 augustus heb ik nog vakantie, kan ik de training later terugkijken?’
Er wordt een opname gemaakt en als je deelneemt ontvang je de opname achteraf. Ook als je er niet (de hele tijd) live bij kan zijn. Je hebt wel het meest aan de training als je er live bij bent. Zeker omdat ik dan direct jouw vragen kan beantwoorden en je vooruit kan helpen.

Omdat ik iedereen voldoende aandacht wil kunnen geven is er beperkt plek.

Vol = Vol!

Let op!

Zou je graag meer klanten uit je social media willen halen?

Tijdens de Back to Business Training gaan we het ook over jouw social media strategie hebben. Plaats je nu wel eens iets, maar zit hier geen logische volgorde in of een duidelijk plan achter? Voeg voor € 4,95 deze Contentplanner toe aan je winkelmandje.

De Contentplanner gaat je helpen tijdens (en na de training) jouw social media strategie te bepalen. Hij helpt je focus houden en maakt het voor jou heel duidelijk wat je gaat plaatsen, op welk moment en op welk kanaal. Daarnaast is deze planner de ideale tool om jouw social media strategie maand naar maand te verbeteren. Geen social media stress meer!