1 op 1 Online

Yes, het is je gelukt!

Je hebt de opleiding tot gewichtsconsulent, voedingsdeskundige en/of leefstijlcoach gehaald. Je hebt je ingeschreven bij de KvK en bent er helemaal klaar voor!

Maar dan kom je er achter dat het toch niet zo makkelijk is als je dacht om een bedrijf op te zetten en klanten te krijgen. In de opleiding blijkt hier wel erg weinig aandacht aan te zijn besteed.

Ondernemen is een vak wat je er zomaar even bij krijgt. Maar hoe werkt dat eigenlijk?! En waar moet je in hemelsnaam beginnen? Hoe zet je jouw praktijk op? Hoe krijg je klanten? Er zijn immers al zoveel anderen. En (online) coachen, is dat überhaupt wel rendabel?

Er komt nogal wat kijken bij het opzetten en runnen van een succesvol bedrijf als gewichtsconsulent, voedingsdeskundige en/of leefstijlcoach. Dat heb ik zelf ondervonden en daarom weet ik hoe overweldigend het kan zijn. Want, hoe ga je alle ideeën die je hebt vertalen in concrete acties als je niet weet waar je moet beginnen? Een concreet, stap voor stap plan, een stok achter de deur en met iemand sparren als het nodig is zouden als geroepen komen, toch?

En dit is precies waarmee ik je ga helpen!

Hoe fijn is het om jouw route naar succes uit te stippelen met iemand die weet hoe ondernemen werkt en die ook nog eens jouw vak als geen ander kent!?

Marjolein is echt een dikke aanrader als je wil starten of net gestart bent en meteen je business in de goede richting wilt brengen! Minder uitpluizen minder en je tijd verdoen met eindeloos zoeken. Nog een hele belangrijke!!!! ze legt je niks op maar stimuleert je in dat waar jij goed in bent. Al met al, Alles wat je kan helpen om een succes te behalen met je bedrijf.

 

Nastasia Lejeune
Gelukkig Gezond & Fit

Hoe fantastisch zou het zijn als:

 

Je weet waar je moet beginnen?

Antwoord hebt op de ‘hoe dan’s’ waar je tegenaan loopt?

Je weet wat je kunt doen om aan klanten te komen?

Je een stok achter de deur hebt, zodat je kunt blijven doorpakken?

Je er niet meer alleen voor staat?

Wil je…

 

…leren hoe je jezelf op de kaart zet tussen al die anderen die meer ervaring hebben?

…ontdekken hoe je kunt verkopen zonder ‘verkoperig’ te zijn?

…leren om het doen van je aanbod te zien als de grootste gunst die je de ander kunt verlenen in plaats van iemand iets aan te smeren?

…weten je hoe je jezelf zichtbaar kunt maken op een manier die bij je past, zonder hier 7 dagen per week meer bezig te zijn?

…leren dat marketing super simpel kan zijn en zonder trucjes kan?

…zonder klamme handjes, gestotter en achteraf van jezelf balen omdat het niet lekker ging, duidelijk maken wat je doet, voor wie je er bent wan wat jou zo anders maakt dan al die anderen?

 

En het aller belangrijkste;
Jouw bedrijf leren runnen op jouw voorwaarden. Op een manier zoals die bij jou en in jouw leven past?

Businesscoaching:

1 op 1 Online – BASIS

 

Drie maanden ben ik jouw sparringspartner en stok achter de deur!
In ons eerste gesprek bespreken we waar je staat en waar je graag naartoe wil. We maken een concreet en praktisch plan, zodat jouw doelen haalbaar worden.

Om de week hebben we een online coachgesprek waarin we de voortgang bespreken en bepalen wat jouw acties voor de komende periode zullen zijn. Hierdoor blijf je gefocust op het realiseren van jouw doelen en doen van de juiste dingen. Natuurlijk is er alle ruimte voor het stellen van vragen. En loop je tussendoor vast, dan ben ik er om je weer op weg te helpen!

Maar aan het eind laat ik je natuurlijk niet zwemmen! Want we nemen aan het eind van het programma uitgebreid de tijd om alle puntjes op de i te zetten en een plan te maken waarmee jij ook echt verder kunt na het programma.

Wil jij een succesvol bedrijf opzetten of flink groeien met jouw bedrijf en hier écht van kunnen leven? Wil jij de beste, meest succesvolle versie van jezelf zijn? Jezelf en jouw bedrijf super sterk neer kunnen zetten? En vind je het fijn om regelmatig met iemand te sparren en een stok achter de deur te hebben? Dan is het 1 op 1 Online programma echt iets voor jou!

Investering: € 2300,- excl. BTW

1 op 1 Online – VIP

 

Ben jij iemand die grotere stappen wil zetten en naast de online coaching een hele dag full focus samen met mij aan jouw bedrijf wil werken?

Kies dan voor de VIP variant.

Naast drie maanden online businesscoaching krijg je ook een compleet verzorgde offline VIP dag. We spreken op een externe locatie af om een hele dag dag samen aan de slag te gaan met de basis, structuur, planning  en een plan achter jouw bedrijf?

Investering: € 2600,- excl. BTW

Je kunt het ook alleen doen….


Dat heb ik ook gedaan toen ik begon met mijn bedrijf. Ik vond een businesscoach veel te duur en ik kon zoveel vinden op internet dat ik dacht dat ik het wel alleen kon. Dus ik ging aan de slag en dacht dat ik op die manier veel geld bespaarde. En dat klopt, het geld bleef op de bank staan, maar ik kreeg maar weinig klanten en er kwam daardoor ook niet zo gek veel bij.

Niet investeren in mezelf en mijn bedrijf bleek een dure les te zijn, want toen ik met een businesscoach ging werken veranderde alles. Mijn bedrijf, mijn energie, mijn zelfvertrouwen en mijn omzet. Ondernemen werd toen pas écht leuk!

Leer van mijn les door het gelijk goed aan te pakken. Tenzij je totaal geen haast hebt en je oneindig veel tijd, geduld en spaargeld hebt om alles zelf uit te zoeken ?

Matchgesprek

 

Het 1 op 1 programma is niet voor iedereen. Daarom vindt er vooraf altijd een matchgesprek plaats, zodat we beide kunnen voelen of we een klik hebben en niet kunnen wachten om te gaan samenwerken. 

Ben je klaar om door te pakken met je bedrijf en wordt het tijd om je grote dromen waar te maken? Vraag dan jouw Matchgesprek aan door het onderstaande formulier in te vullen.