1:1 Exclusive Coaching

 

Na de 1 op 1 livedag wil je meer! 

 

Een stok achter de deur. Iemand die je scherp houdt, waaraan je je vragen kunt stellen en met wie je regelmatig kunt sparren on je ‘on track’ te houden.

De theorie van het ondernemen ken je, maar dit consistent en consequent in je bedrijf toepassen blijft een uitdaging. Het lukt je gewoon niet om alle tips en handigheidjes die je geleerd hebt blijvend toe te passen in de praktijk.

Hierdoor twijfel je soms. Past de strategiedie je gekozen hebt wel echt bij je? Klopt je plan en jaarplanning nog wel? Moet je het misschien toch anders gaan doen? Of moet je misschien wel alle omgooien?

Tegelijkertijd knaagt er iets anders aan je: Je klanten zijn zo blij met je. Ze halen zulke goede resultaten. Daar zou je toch veel meer mee moeten kunnen verdienen? Maar, hoe dan?

De basis van je bedrijf staat, want die hebben we in 1 dag samen neergezet:

Je klanten zijn blij met je;

Je aanbod staat én werkt;

Je kunt (bijna) leven van je bedrijf;

Je bent toe aan de volgende stap.

Je voelt aan alles dat er meer in jou en in je bedrijf zit dan je er nu uit haalt. Je loopt tegen een plafond aan, in je omzet, je agenda en in de tijd die je hebt. Want, je wilt wel meer klanten, meer inkomen, meer structuur, meer tijd en het mag allemaal ook wel wat gemakkelijker gaan. Maar hoe je dit voor elkaar kunt krijgen weet je niet.

En dat is precies waar ik je mee ga helpen!

 

Wat je nu ervaart zie ik bij veel meer mensen die toe zijn in de volgende stap, de volgende fase in hun ondernemersreis en in hun bedrijf. En ook ik heb dit ervaren. En ik ben na gaan denken over wat maakt dat je door je plafond heen gaat breken.

Kennis heb je genoeg. Ook over ondernemen, anders was je niet zo ver gekomen als je nu bent. Het lukt je alleen niet om al deze kennis consistent toe te passen. Er komen steeds weer nieuwe vragen omhoog. Ook het vasthouden van je focus is een uitdaging. Soms komt het leven tussendoor of worden we opgeslokt door onze agenda. Om dan ook nog te werken aan de groei van je bedrijf…..

Het kan in je bedrijf slimmer, beter en makkelijker en je weet dat het niet slim is om dat in je eentje te gaan doen.

Daarom gaan we hier in het 1:1 Exclusive traject 6 maanden samen aan werken.

We zorgen voor een ijzersterke positionering. Het plafond dat je nu ervaart gaan we doorbreken door slimmer te werken, focus aan te brengen en met een gedegen maandplan op een strategische manier toe te werken naar het realiseren van je doelen.

Je krijgt meer overzicht over je bedrijf, pakt de regie terug en ik houd je accountable om elke dag te doen wat nodig is om écht te kunnen groeien.

 

Investering:

Coaching aansluitend op een 1:1 Livedag € 1597,- exclusief BTW.
Aanbevolen: 1:1 Livedag + aansluitend 6 maanden coaching tijdelijk  € 1997,- exclusief (Normale prijs €2497,- exclusief BTW.)

 

Belangrijk:
Dit is een intensief traject waarin ik niet met iedereen werk. Maar juist met de mensen die het eng vinden en toch bereid zijn om door te pakken en ervoor te gaan. Dus voor je instapt in dit traject wil ik zeker weten dat dit voor jou het beste is dat ik je kan bieden.

Uitnodiging:

Vul hieronder wat basisgegevens in, dan trek ik een halfuur van mijn tijd uit om samen met jou uit te zoeken of en hoe ik jou het beste kan helpen. Daarna ben je volledig vrij om met me te gaan werken, of niet. En andersom natuurlijk ook. Spreek ik je snel?